... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
 , reakcie na zopnutie spinacu pod kapotou po uzamknuti som este neskusal
 , reakcie na zopnutie spinacu pod kapotou po uzamknuti som este neskusal  . Predchadzajuceho majitela auta nepoznam, takze neviem povedat ci tam alarm bol uz od vyroby (a dealer ho zrejme "zabudol" aktivovat) alebo sa jedna o retrofit kit (a nebol aktivovany). Alebo sa jedna o daky problem alarmu?
 . Predchadzajuceho majitela auta nepoznam, takze neviem povedat ci tam alarm bol uz od vyroby (a dealer ho zrejme "zabudol" aktivovat) alebo sa jedna o retrofit kit (a nebol aktivovany). Alebo sa jedna o daky problem alarmu?
 .
 .  Takze funguje
 Takze funguje  . Pipnutie pri zamknuti tiez nepotrebujem, je to skor otravne ked prichadzam trebars vecer domov. Len som si vdaka nepritomnosti pipania (zalezi zrejme na naprogramovani) a nemoznosti spustit panicky rezim (zalezi tiez zrejme na naprogramovani) myslel ze nieco s alarmom nie je vporiadku. Dakujem za pomoc.
 . Pipnutie pri zamknuti tiez nepotrebujem, je to skor otravne ked prichadzam trebars vecer domov. Len som si vdaka nepritomnosti pipania (zalezi zrejme na naprogramovani) a nemoznosti spustit panicky rezim (zalezi tiez zrejme na naprogramovani) myslel ze nieco s alarmom nie je vporiadku. Dakujem za pomoc.