ad 1. diagnostika - nikde som nepoprel, ze najlepsi sposob je zajst pred tym samozrejme k niekomu na diagnostiku

(ci do autorizaku kde bude prvy krok presne ten co som povedal - teda vymena NOx sondy, alebo k niekomu rozumnemu)
ad 2. IMPA - co na vymene takejto banality mozu hoc aj na IMPE pokazit?

IMPA bol len prvy vystrel v Kubine.
ad 3. emulator - niekto rad experimentuje, niekto tam da to, co tam patri
ad 4. odidene katy -operuje sa s najazdom 112000km (a dajme tomu ze realnych). Myslim si ze NOX sonda za 380€ bude v pripade ze odisli KATy, asi ten najmensi problem. A bude nova, nebude ju musiet riesit za 10000km po vymene NOX Katu (ale to je katastroficky scenar)
ad 5. jazdenie - tych par 10tok hoc aj 100viek km do vymeny NOX sondy (alebo do vyriesenia problemu), tomu katu urcite neublizi. To bolo len na margo toho, ci ma auto odstavit a do vymeny nejazdit, nie ze kludne jazdi dalej, za rok to vyriesis, nic sa tomu nestane (a navyse, ak su mrtve, co ty pripustas, uz im asi nema co ublizit)
ad 6. NOx pri spalovani homogennej zmesy - Ano ale ked auto jazdi len pri spalovani homogennej zmesy, nevznikaju NOx zluceniny (v takom mnozstve) a kat ostane +- v stave v akom bol (opat sa len vratim vyssie k tomu, ze jazdit do skoreho vyriesenia problemu je lepsia varianta ako jazdit autobusom, taxikom, alebo si pozicat auto, nic viac
ad 7. pomoc - ponukni mu rovno svoje sluzby a znalosti, ved na to caka, sam napisal, ze je ochotny spravit aj 100km ak mu to niekto rozumne vyriesi, rovnako tak Pepek.