... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:no a s tou prvou odtuzit ju podla mna nebude take jednoduche, vypada to na bodykit a pri montazi tych kitov sa rezu blatniky.. takze nestaci to len odlepit, podla mna ked to chces dat prec, tak to auto za tie prachy nestoji..
jalfons320 napísal:presne tak, nie je lepsie si skocit do nemecka a za tie peniaze doniest nieco fajnove co zbedacena slovenska natura neposkodila?
upir156 napísal:hej aj taka haluz je mozna. Vcera som len namatkovo pozeral co sa da za 7cku zohnat a vybral by si si...Ako vieš, že to takto nepriniesol z DE?
drak napísal:Jasne ze poslucha zatial spokojnost..:) mozem ta v piatok znova motivovat budem v martinea ja ze chces kupit polovicke tu e46 v ciernom prevedeni co sa jej paci
jalfons320 napísal:zaujimave, ze 4,8is je "iba" prevrtana 4,4ka, ale ceny su markantne rozdielne, ci bol tam este nejaky zasadny rozdiel?
Syndikat napísal:Len aby som ju potom nemotivoval az tak ze ked prides budes musel utekat to coupecko potom chytro kupovatAj to budebud sa teraz poriesi coupecko a pre mňa až na jar alebo naopak
![]()
Juuj škoda ja som práve v Rakúsku a prídem až na budúci týždeň ale dám ti kontakt na mladú a môžeš motivovať ju
jalfons320 napísal:Neviem ako si nato prisiel ze 4.4 je zas prevrtana 4.8..meni sa tam toho viacej zdvih kompresni pomer atd.. tak to by som vobec to tak nebral.. jasne ze cena bude niekde inde.zaujimave, ze 4,8is je "iba" prevrtana 4,4ka, ale ceny su markantne rozdielne, ci bol tam este nejaky zasadny rozdiel?
drak napísal:Neviem ako si nato prisiel ze 4.4 je zas prevrtana 4.8..meni sa tam toho viacej zdvih kompresni pomer atd.. tak to by som vobec to tak nebral.. jasne ze cena bude niekde inde.