... všetko o BMW ...
PristineShip napísal:no to je ten rozdiel, moja nech sa oblecie ak jej je zima, tvojej by som dovolil nastavit aj 30, nech sa vyzlecie ak jej bude teplo :)
inak je nejaky dovod preco sa hentie dodatocne displeje montuju do vodicovho fukara a nie spolujazdcovho? videl som ze aj rychly alfred to mal v m235i, resku nie je lepsie dat to na spolujazdcov fukar nech ten vodicov nestrati funkciu? ved ten uhol pohladu sa zas az tak nezhorsi.
PristineShip napísal:to mi je jasneno to je ten rozdiel, moja nech sa oblecie ak jej je zima, tvojej by som dovolil nastavit aj 30, nech sa vyzlecie ak jej bude teplo :)
speedfred napísal:Stým nemám problém :) Trocha ti ošmátram tlačítka aspoňM//P s tou mojou haraburdou sa budem musieť staviť tam niekde v BA a porovnáme si pindíky (v dobrom)
tvaroh napísal:Ja som zatiaľ vždy videl zo spodu. N54/n55 mi menili v servise a nebol som pri tom
Ja som 200km po servise meral s tou tyckou na jednom aute a bol docela čierny. V servise mi povedali že čistý nemôže byt nikdy.
runder napísal:Olej je čierny už po pár km, takže to nerieš. Keď je olej už fakt že zlý, nevidíš to podľa farby oleja ale hlavne podľa konzistencie