... všetko o BMW ...
germancars napísal:Zaujímavé že po tom ako som mal A4 quattro som si kúpil E46 spomínanú vyššie a mal som s ňou minimum problémov na snehu.marketingom to je mozno ciastocne, ale podstatny dovod je ten, ze kto si auto s pohonom 4x4 skusi tak uz ine nechce![]()
germancars napísal:vomack: Dobre vysvetlim ti to ako labradorovi Postavim vedla seba Auto1 , ktore ma 4x4, motor, klimu (inak je hole bose) a druhe Auto2 bude 530d naslahana vybavou a budem tieto auta prevadzkovat 5 rokov. S vysokou pravdepodobnostou bliziacou sa k 100 percentam budem mat na Aute1 omnoho mensie prevadzkove naklady ako na Aute2 a este aj menej stresu pocas jazdenia...
Takze z mojho pohladu len mentalne naruseny jedinec uprednostni auto s vybavou bez xdrivu voci autu so slabsou vybavou s xdrivom... Viac k tomu uz nemam co povedat. Ano pokial sa vozim po Bratislave tak mi je xdrive na 2 veci ale ked zijem aktivne a chodim s rodinou na vylety tak je volba jasna.
germancars napísal:nic v zlom ale ty si uplne mimo.ser na to. prajem ti mier a slnko v dusi
thomix napísal:Tiez mi uz bohuzial neda sa nezapojit. Zvazoval som sice chvilu xdrive do dalsieho auta, ale po kupe samosvoru a michelin pilot sport 4s som rad ze som to vyskusal a nespravil by som do buducna takuto chybu. Samozrejme ze ma vsetko argumenty pre a proti, ale bezhlavo tvrdit ze zadokolka je nebezpecna a kto si ju kupi ohrozuje svoju rodinu a je mentalne naruseny, je take... vselijake.
germancars napísal:Ty aboslutne nie si schopny pochopit pisany text, alebo co.Prevadzkove naklady nie su len spotreba PHM ale v prvom rade servis auta. A co je vacsia sanca ze sa mi podari udrzat 5 rokov v prevadzkyschopnom stave tak aby o 5 rokov to auto bolo stale bez chyby? Asi logicky hole bose auto.. Preco stale jazdia 30 rocne golfy 2. Preto lebo tam nic nie je a nema sa co pokazit (okrem motora ze). A preco 13rocne 7my su rozsalatene a idu po 5000 euro? Lebo maju polku tej komfortnej vybavy nefunkncnu a zachvilu pojdu do srotu, lebo nie je rentabilne to prevadzkovat.