Utorok, 27. Marca 2018, 11:48
chyby ktore opisujes nebrania updatu, len to ostane ako vykricnik po dokonceni updatu. tych 100e nieje az taka zla cena dalo by sa povedat.
bohuzial bmw nema nikde ziaden list co sa tym riesi. len z pozorovania - napriklad e39 530dA - tak v poslednom firmwary si mal vyssi vykon, lepsi priebeh krutaku, benzinove 530i (a ine m52/4) sa im pridali informacie pri chybovych hlaskach ako teplota vody, okolneho ovzdusia, poloha plynoveho pedalu a nejaky casovy udaj co ti pomoze pri diagnostike.
vo vsetobecnosti vela ludi pocituje subjektivne lepsie spravanie automatu - tazko povedat - a, software rata s opotrebovanim b, su vymazane learning data, cize sa ti automat viac prisposobuje. minik r50 2003 - uplne prvy soft motora, za studena a vlhka nevedel vyjst z garaze do kopca, strasne missfire mal, po update nadherny volnobeh. neviem aku mas vybavu, ale posledne verzie softu m47/57 sposobuju to, ze aj v pripade odpalenych zhavicov auto vie regenerovat DPF co je kua pokrok.
realne pre uzivatela viditelne su az updaty u Fkovych modelov - retrofitol som CIC do f10m5 a hla, nemal som auticko pri cuvacich senzoroch, spravil sa update auta a uz to islo ako malo. e91 - namontovalo sa CIC namiesto CCC a zvuk nikde, updatoval sa soft v logic7 a hudba isla. f10 HUD - 2010/3 - neda sa nic kodovat, 2010/9 - vies pridat smerovky, 2011 soft - uz mozes aj multimedialne informacie dokodovat.
updatoval som firmware v chysleri - daval som tam software 2.600 ktory riesil podla stranky tieto a tieto chyby, to si si vedel prekliknut co bola tato chyba a napriklad bolo to prehravanie hudby z iphone4 cez bluetooth pri iOS 6.1 - troska chyba takyto popis, zase na druhu stranu, tebe ako uzivatelovi je to prd jedno, ale ani ako diler sa k tomu nevies dostat ;(
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov