R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Na to že ti auto ťahá do strán.. skús prehodiť gumy pravá/ľavá a vyskúšaj. Ak sú viac zdraté z vonkajšej/vnútornej strany keďže nie sú nové tak to môže robiť. To pískanie môže robiť aj to ložisko pretože pri silnejšom zaťažení sa viac odiera a ak to už má za sebou tak môže pískať. Skús si ešte otvoriť okná a prejsť dáku zákrutu agresívnejšie či to robí aj v tedy. Ak áno máš jasno, ak nie tak chyba bude asi inde.
ako napísal kolega nadomnou, pískať ložisko nemusí stále, len pri zmene zaťaženia, napr. prechod cez nerovnosť, alebo ostrá zákruta
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Podľa mňa to bude zadný silentblock. Ja som mal 520i sedan,528i tour a teraz 530 i tour a riešil som to pískanie na každom.Pozri,či ti nezačíma žrať zadné pneu...zvnútra. č.dielu: 33 326 767 748 koulový kloub.