... všetko o BMW ...
eld napísal:Haha, svata pravda...počítas tu každé euro, jak stará babka do kostola. To fakt není auto pre tebanakolko tu ratas kazdu korunu tak pri tom lexuse urcite zaplaces viac ako pri BMW. dostupnost nahradnych dielov a ludi co sa do takych aut rozumeju je urcite mnohonasobne nizsia ako pri BMW. a to uz pri BMW ma clovek niekedy problem najst servis kde sa na to pozru a hlavne nedodrbu viac ako bolo :)
radsej dojazdi to HTP co mas uvedene v profile, nebudes si buchat hlavu.
tvaroh napísal:ale ved ma neber hned doslovne, ja som to nezovseobecnoval, len hovorim, ze pre mna by to asi nebolo vhodne :) je to super ak si to mozes dovolit, v dobrom ti zavidim a snad o rok sa mi to tiez podari, no pre mna nema zmysel dopriat si 335ku teraz na ukor inych veci. Ako mozno keby ste mi to tu komentovali o par dni skor, vynalozil by som vacsiu snahu poriadne to auto preverit, kazdopadne teraz to uz je jedno :)Ja že 335i vyrobili práve na to aby bola daily asi som auto zle používal a 235 tiež
Dakujem za komentar k veci, ako som povedal vyssie - mozno som to auto mal skusit dokladne preklepnut a nebol by ziadny problem. To ti Americania ma vystrasili, nespocet komentarov a videi s problemami ma zneistilo, ked som sa potom dopatral k videam ako ludom odpadavali sroby olejoveho cerpadla, tak som si povedal ze to uz je viac, nez som ochotny zniestsluggish:tiež používam 335i s N54 ako daily s nie zrovna malým nájazdom na benzín (za 10 mesiacov čo ho mám som na ňom najazdil už teraz 30tisíc km) a s predchádzajúcou 320d sa to nedá ani porovnať. Radosť z jazdy, zakaždým keď ho naštartujem ...
Dotazoval som sa na N54, nevidim nikde ze by som sa pytal na servisovatelnost Lexusu (ani nie sme na Lexus fore ak dobre vidim), alebo to ako velmi zaplacem. Dakujem ze sa vyjadrujes k teme. To, ze servisakov bude menej je vec, s ktorou pocitam, a co sa tyka dielov neviem co je na tom problem - na BMW tiez nekupujes iba nahrady (vid napr. problem s brzdovymi kotucmi z druhovyroby). HTP uz dojazdilo, opat neviem naco to tu spominas a hlavne aku spojitost to ma s N54eld:
radsej dojazdi to HTP co mas uvedene v profile, nebudes si buchat hlavu.
Uz som sa bal, ze sa porusi tradicia bmwklubu a neprecitam si tu aspon jeden prijebany komentar. Ako dopici co je na tom zle, informovat sa o servisnych nakladoch, ked jednoducho s takym autom nemam skusenost (polka znamych kupuje a toci funglovky, druha polka ludove kyble)? Musim mat v pici ci jebnem teraz 3 litre za nove turba, az vtedy som spravny hrdina a zasluzim si BMW? Dakujem za financno-poradensku analyzu, ze to neni auto pre mna, aj mi prezradis co je auto pre mna, ked ma tak dobre poznas?dushan:Haha, svata pravda...počítas tu každé euro, jak stará babka do kostola. To fakt není auto pre teba
Napster050 napísal:no ved toto :) tazko sa clovek teraz zmieri s niecim inym. ale tak uvidime casom k comu sa dopracujem :)navyše ked sa v ňom prevezieš tak ho budeš chcieť už určite
Napster050 napísal:pod toto sa môžem podpísať aj ja335i kupuješ preto lobo ho chceš... nie preto že niečo stojí viac alebo menej.
navyše ked sa v ňom prevezieš tak ho budeš chcieť už určite