... všetko o BMW ...
mexican napísal:kdeže, zas nepreháňajme..Aj jej na narodeniny dopraješ nejaké vysokooktánové palivo? :-)
SurrendeR napísal:Vyplatili sa roky šetrenia a odopierania si zbytočných nákupovdo M50 by to boli vyhodene peniaze. ten motor je stavany na 91 a 95 oktan. do mojej m50 co som mal sa mohol liat dokonca aj olovnata 91tka ..
inak dost velke (financne) susto na tak mladu babu :) ale davas to dobre :)
//MPower napísal:Frajer je u mňa samozrejme vždy na 1. mieste :) ale osobný život sem trepať nebudemJak to tu tak čítam ty tie auta musíš mat radšej jak vlastného frajeraVäčšinou je to opačne (muži majú radšej auta) ale po tej sexuálnej stránke potom uprednostňujú aj tak ženy (teda česť výnimkám
)
AlfarMT napísal:Veľmi ma teší, vidieť takúto odozvu, vážim si tvoje milé slová :)Príbeh som začal čítať a sledovať už v prvý deň založenia, ale nepísal som hneď, musel som vychladnúť. Takže už len stroho a striedmo. Už ma tento klub ani nebaví, občas prelistujem či niečo náhodou zaujme a potom zrazu toto... K autu, coupe je proste coupe, to je u mňa top, správny počet dverí musí byť! (jedine e38 má výnimku) Či také kolesá, alebo také je vecou vkusu, všeobecne ale krása. A totálne žeriem Tvoj prístup a ako to cítiš... A určite dajú za pravdu všetci že až bájny jednorožec... Normálne som po dlhej dobe premýšľal napísať vlastný príbeh, tak ma inšpiruješ. A keďže admin nie je roky schopný urobiť kategóriu vlastného albumu ako sľubuje. Tento príbeh budem každopádne sledovať a tešiť sa. Štastie Tebe priať netreba, to s tým nemá nič spoločné keďže máš diagnózu ha ha. A ten frajer by Ťa mal viac nosiť na rukách ako sa hovorí...
Gringo85 napísal:Parádny príbeh a veľmi pekný vyber auta :)
Terezka napísal:Tretia fotka tak trošku lowlife![]()
dzuri napísal:ďakujem :) všetko by si rovnako zvládol aj ty, ak nie lepšie.. Ak je čas a chuť, ide všetko :)Krasa. Mas vkus, sen a ides si za nim.
To tu ešte nebolo, resp. si nespominam, aby take mlade dievča sem postovalo podobny pribeh:).
P.S.: Ked pozeram na tu pracicku, mam komplexy zo svojej šikovnosti:D
Zarrick napísal:škoda, že sme od seba cez celé SlovenskoAni mi nepripomínaj, hrůza!Inak ak by si potrebovala nejaké E36 ND kľúdne daj vedieť, mám z každého rožka troška, mechaniku, interiér, exteriér
za odvoz ofc