Štvrtok, 15. Februára 2018, 18:29
zdravím chalani, už začínam byť trochu smutný z mojej e90..
Začalo to tak že som prišiel domov na východ z nitry, u nás samozrejme 30cm snehu tak prvé čo ide sa skúšať xdrive, trochu som pobehal doobedu po snehu pošmýkal sa, potom som auto odtavil a ešte toho dňa pár krát na ňom potom jazdil po ceste cca 200km.. na druhý deň ráno som mal problém s tým že sa zapaľovanie nechcelo prepnúť do druhej polohy a nedalo sa naštartovať.. volal som diagnostiku.. jak naschvál sadol chalan do auta pekne dva krát klikol štart s auto krásne odpalilo.. okey fajn auto šlo lenže mi začalo potom postupne sem tam zdochýnať a intervaly sa stále zmenšovali a robilo to častejšie, ked som potom siel ma diagnostiku zase ako na truc auto žiadnu chybu nemalo.. a samozrejme cesta od diagnostiky a po 100km davaj zas to isté DSC DBT 4x4 ale pridala sa ešte aj prevodovka a fuel pump ale auto stále nejak ešte startovalo a šlo aj ked kadejako, na druhý deň som bol po “sky blue” rele lebo disgnostika to smerovala k nemu, to som vymenil prepnem zapalovanie a už len prevodovka svietila, vybral som kluc a vlozil naspat a už ani ta nesvietila ani tá a auto sa správalo úplne normálne, 3 dni som si jazdil uplne pohode, krasne startovalo a ziadny problém s motorom, a tak som siel do roboty a cca po 300-400km vyplo tempomat blikla kontrolka motora trhlo nim, par krát zdochol zacali vyskakovat zase chyby a uz som som sa modlil aby som dosiel na výjazd z dialnice, auto zdochynalo prevodovka radila uplne do neba auto na krizovatke zdochlo zade s od vtedy ho neviem naštartovať, diagnostika vsetko ukazuje na to relé riadiačky motora, ale to je funkčné skusil som už 4.. neviete mi niekto poradit?
-
Prílohy
-

-

-

-