Roky plynú, auto starne, zub času nahlodáva postupne všetko bez výnimky... no a nedávno vyššie uvedený problém postihol aj môj ľavý späťák. Nakoľko gf.no1 [color=#303030][color=#303030][size=100][font=Helvetica Neue,Helvetica,Arial,sans-serif]celý späťák vykuchal a bol tak láskou praštený, že to nafotil a pripol nám to tu

, tak nám ozrejmil fakt, že sa jedná o mechanickú závadu, konkrétne "kolík zaseknutý v dierke"

No a keďže účelom rozobratia je vyčistiť zaseknutý mechanizmus a dostať tam nové mazivo, hneď človeku napadne myšlienka ako odstrániť vodu, koróziu/oxidáciu, nečistoty a
dostať tam to mazivo bez toho aby sa to muselo rozobrať... A vtedy som zbadal to "trápne" WD-čko o ktorom kolujú legendy ako o Chuckovi Norrissovi a s ktorým som nikdy nič nepovolil...
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Samozrejme som to tam hneď navalil

a s neistotou očakával čo sa stane, keď späťáky zaklopím a znovu odklopím. A čuduj sa svete "kolík" po opätovnom odklopení spätných zrkadiel zaskočil tam kam mal a zaaretoval zrkadlo v správnej polohe

Z pohľadu životnosti by bolo jednoznačne najlepšie celé to rozobrať, manuálne vyčistiť a namazať kvalitným mazivom(WD-čko sa asi ani nedá nazvať mazivom) ako to urobil
gf.no1 , ale ten čas ešte nenastal

[/font][/size][/color][/color]