... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Peppo napísal:staci vypnut svetla ked ostrekujes, pripadne vytiahnut konektor na ostrek svetiel... ale niesom si isty ci to pomoze.
ja som to mal tak vyriesene na E46 - tieklo mi to cez ostrekovace svetiel - vadne trysky boli. tak sa to upchalo a konektor sa odpojil aby sa tie ciciky nevystrkovali.
Rudkoo napísal:v nádržke su dve čerpadlá. Treba jedno odpojiť. Malo by to byť to čo je bližšie k nárazníku.
Alebo ako radil Peppo vypnúť vždy svetlá. Aj ja som to tak robil. Len v noci je to o hubu.![]()
Sodap napísal:Aj ja to mam odpojene, to cerpadlo je priamo na nadrzke. Su tam 2, to vpredu je na svetla a to vzadu na sklo.
Ja som ho odpijil + zalepil izolackou. Da sa velmi lahko vytiahnut, nieje tam ziaden zavit ani nic (len musis mat prazdnu nadrzku ovsem...)
Teda prepokladam,ze sa to medzi predFL a FL nemenilo, ja mam predFl E46-ku
Speed320i napísal:Je len zasunuty do trubičky väčšieho rozmeru ako ostrekovač viď foto. Opatrne vytiahneš ostrekovač, silno (ale fakt silno) chytiš tú trubičku v ktorej je zasunutý a vytiahneš ostrekovač. Keďže je to na pružinke, ktorá ti bude klásť odpor, dávaj pozor aby sa ti tá trubička nevyšmykla z ruky lebo ti prerazí zadný kryt!!!