... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
svkscorpion napísal:nečítal som tu všetky príspevky takže sa chcem tiež opýtať či to tu niekto náhodou nemá, zháňam pre švagra a našiel som len samé cudzojazyčné a to mu nevyhovuje.ďakujemNenájde sa nikto kto má manuál pre e65 v SK alebo cz jazyku?
sajmon_35 napísal:nečítal som tu všetky príspevky takže sa chcem tiež opýtať či to tu niekto náhodou nemá, zháňam pre švagra a našiel som len samé cudzojazyčné a to mu nevyhovuje.ďakujem
//MPower napísal:nevies kam to presunuli?Ties som objednaval manual, po novom je to tu
http://www.bmw.sk/sk/topics/offers-and- ... odels.html" onclick="window.open(this.href);return false;
makakis napísal:aj mne by sa to hodilo, ale už to vymazali, niektoré servery to po určitom čase automaticky vymažá, musel by to znova niekam uploadnutnevies kam to presunuli?
autickar napísal:ja to tiež už dlho zháňam a nakoniec som sa musel uspokojiť s verziou v nemčine a nejako som sa vynašiel, keď bolo treba tak pomohla aj žena lebo tá vie po nemeckyneviem či sa to ešte niekde objaví aspoň v češtine