... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
//MPower napísal:11.2 opravuje problém s reštartovaním ( čo začalo dátumom 2.12 00:15hod) problém bol v častých notifikaciach od appiek od tohto dátumu. Pokial ti problém pretrváva dočasne si vypni notifikacie u kokockych app ako FB ktoré často kontrolujú nový obsah. Inak ja som nezaznamenal ani 1 reštart..
Ps: Prečo chceš na ajped inštalovať ten vírus plny bloatwaru? Nečítaš princeznú? Dokonale, vyladené!
Maco napísal:Ale vidím, preto bohužiaľ jediná normálna cesta na Android je Pixel.. Lebo skoro všetci ten Android jebu..empauer evidentne nevidi rozdiel v androide a nadstavbe.
//MPower napísal:No ja JB nemám a na pozadí mi žiadny FB zaručene nikde nebeží :)
Zľava ti je na kokot keď nemajú stále iPhony
//MPower napísal:Číslo tam mám, viem sa na to aj dovolať, keď ja pošlem smsku tak tá dojde, dal som si a viackrát poslať tú smsku, ale nič sa nedehe a teraz mi už píše že moc velakrát poslali sms a nech zadám kód z poslednej smsky. Lenže ja som nič nedostal. Všetko tam mám nastavené správne. Ešte to dneska vyskúšam či náhodou včera nemali len nejaký výpadok.Číslo na ktoré ti prichádza SMS máš v tom iPhone ktorý potrebuješ aktivovať že? Malo by si to načítať kód samo, keď nie len daj znovu odoslať SMS a už to pôjde na 100%. Toto sa aj mne stáva. Keď nepojde skontroluj si na webe Applu či máš aktualizované údaje, číslo atd a či nie je problém tam.
voMacK napísal:To je toatalna blbosť.. :) V nastaveniach máš len obyčajný odkaz na FB ktorý slúži len ako reklama čo ti nainštaluje FB a Apple za to poberá $$$ to je celé. Nič viac. Pokial na to neklikas nič ti na pozadí žiadny FB nebeží.Dobre tomu rozumiem, ze fb mi zahlcuje systomovy vykon v ajfone aj bez toho aby som ho mal nainstaluvany??