... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
PristineShip
Kraj: Trenčiansky

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Pondelok, 4. Decembra 2017, 10:35

emapuer, prosim ta ukaz m na iose moznost ako bez jailbreaku vypnut cely mastodontny facebook beziaci na pozadi bez ohladu na to, ci mas nejake konto vobec prihlasene, a ako vypnut cely siri framework, ktory takisto bezi aj ked mas siri vypnutu.
takisto mi ukaz ako odjebat bloatware typu Stocks a podobne picoviny - ktore sa velevyznamne daju disablovat az od ios10, nie vymazat, len disablovat.

mexican pisal o androide, nie touchwize.

ja som vcera po 2 tyzdnoch co som macbook12 pozical kamosovi ho chcel realne pouzit na pracu a jebol som ho do kuta, pretoze ten kokot ani na jednom rozliseni, ani na nativnom 1:2 skalovani nevie dat ostry obraz, takze som musel zapnut full res 2304x1440 a zmurit na GUI ako kokot ak som chcel mat ostry render webu.
vyladeny system
divne, ze windows vie skalovat bez problemov. chcel som portable laptop na pracu ked nie som v kancelarii a mam akurat tak 1700 eurovu picu na pozeranie netflixu, lebo by som si oci vyjebal vidlickou ak by som sa dival na ten displej dlhsie ako 20 minut.

a inac ako biznis2biznis zakaznik v alze, uz ti dali zlavu na ajfon co si chcel vyhadat?

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 4. Decembra 2017, 10:46

No ja JB nemám a na pozadí mi žiadny FB zaručene nikde nebeží :)

Zľava ti je na kokot keď nemajú stále iPhony :D

Maco
Auto: visavytena pajta

Pondelok, 4. Decembra 2017, 10:48

empauer evidentne nevidi rozdiel v androide a nadstavbe.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

mexican
Auto: modré géčko

Pondelok, 4. Decembra 2017, 10:51

//MPower napísal:
11.2 opravuje problém s reštartovaním ( čo začalo dátumom 2.12 00:15hod) problém bol v častých notifikaciach od appiek od tohto dátumu. Pokial ti problém pretrváva dočasne si vypni notifikacie u kokockych app ako FB ktoré často kontrolujú nový obsah. Inak ja som nezaznamenal ani 1 reštart..

Ps: Prečo chceš na ajped inštalovať ten vírus plny bloatwaru? Nečítaš princeznú? Dokonale, vyladené!

Ja chcem Android lebo štatisticky za obdobie čo používam obe platformy mávam s iOS a jeho stabilitou viac problémov než s Androidom.
Reštarty mi začali minulý týždeň po apdejte na 11.1.2 a nie až po 2.12.
Okrem toho problém reštartami v súvislosti s notifikáciami by mal apdejt 11.2. predsa riešiť, tak prečo si mám napriek tomu, že som ten apdejt nainštaloval ešte extra tie notifikácie vypínať?

#vyladenysystem
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

//MPower

Pondelok, 4. Decembra 2017, 10:54

Maco napísal:
empauer evidentne nevidi rozdiel v androide a nadstavbe.
Ale vidím, preto bohužiaľ jediná normálna cesta na Android je Pixel.. Lebo skoro všetci ten Android jebu..

tvaroh
Auto: Audi R8 quattro perf

Pondelok, 4. Decembra 2017, 10:56

//MPower napísal:
No ja JB nemám a na pozadí mi žiadny FB zaručene nikde nebeží :)

Zľava ti je na kokot keď nemajú stále iPhony :D

ja som mal of nich ip8 uz 2.10. :)
KÓDOVANIE F a G modelov v BA
Diagnostika a reset servisnych intervalov BMW Motorrad 2017+

U11 plugin
G02 BMW X4 EX
G31 BMW 5 tourig EX
BMW S1000r dynamic+sport paket EX
F48 BMW X1 xdrive EX
F15 BMW X5 xdrive EX
F22 BMW M235i M-performance EX PRÍBEH review str.45
F10 BMW 520d Mpaket EX PRÍBEH
E92 BMW M3 LCI akrapovic evolution exhaust PRÍBEH
E92 BMW 335i Xdrive LCI Mperformance EX PRÍBEH
E91 330xd EX

//MPower

Pondelok, 4. Decembra 2017, 11:00

No problém je iP X, iP8 je v pohode :)

Joey
Auto: BMW 320d E90 2006
Kraj: Trnavský

Pondelok, 4. Decembra 2017, 11:02

//MPower napísal:
Číslo na ktoré ti prichádza SMS máš v tom iPhone ktorý potrebuješ aktivovať že? Malo by si to načítať kód samo, keď nie len daj znovu odoslať SMS a už to pôjde na 100%. Toto sa aj mne stáva. Keď nepojde skontroluj si na webe Applu či máš aktualizované údaje, číslo atd a či nie je problém tam.
Číslo tam mám, viem sa na to aj dovolať, keď ja pošlem smsku tak tá dojde, dal som si a viackrát poslať tú smsku, ale nič sa nedehe a teraz mi už píše že moc velakrát poslali sms a nech zadám kód z poslednej smsky. Lenže ja som nič nedostal. Všetko tam mám nastavené správne. Ešte to dneska vyskúšam či náhodou včera nemali len nejaký výpadok.
NOW: BMW320d E90
EX: BMW318d E46 M47N

PristineShip

Pondelok, 4. Decembra 2017, 11:12

empauer twitter aj facebook framework, ak si si nevsimol, mas login option v nastaveniach bez toho ci mas appku nainstalovanu a bezi na pozadi, vysvetlovat to tebe je ale zbytocne.

voMacK
Auto: G31 540i

Pondelok, 4. Decembra 2017, 11:17

Dobre tomu rozumiem, ze fb mi zahlcuje systomovy vykon v ajfone aj bez toho aby som ho mal nainstaluvany??
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

//MPower

Pondelok, 4. Decembra 2017, 11:24

voMacK napísal:
Dobre tomu rozumiem, ze fb mi zahlcuje systomovy vykon v ajfone aj bez toho aby som ho mal nainstaluvany??
To je toatalna blbosť.. :) V nastaveniach máš len obyčajný odkaz na FB ktorý slúži len ako reklama čo ti nainštaluje FB a Apple za to poberá $$$ to je celé. Nič viac. Pokial na to neklikas nič ti na pozadí žiadny FB nebeží.

PS: Ja na svojom iP už v nastaveniach žiadny FB nemám, to dali preč? :D Možno som zaspal rok :)

PristineShip

Pondelok, 4. Decembra 2017, 14:25

ios 11 solt!
vyladili to tentokrat, empauer mal vynimocne (a hlavne nahodou) pravdu - v ios11 odjebali twitter a facebook a su znova len ako extensions
v ios10 bol facebook a twitter normalne hardcode sucast iosu, bola to prva vec co ludia odjebali po JB.

https://www.imore.com/twitter-and-faceb ... ted-ios-11

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Pondelok, 4. Decembra 2017, 17:31

eMPauer mal pravdu, konec je blizko !
Na druhu stranu, nevyzeralo to na nic resource-heavy. Nie ako na nadstavbach androidu, kde mozes sice apky deaktivovat, ale apk-cko stale bude zaberat miesto v pamati :/

Inak to ti ja radil povypinat si procesy na pozadi. Na Samsungoch je to jedina cesta, fakt po svojich skusenostiach si myslim ze prave samsung procesy casom zahltia system (pripadne rovno vedu k nadmernym zapisom od pamate a vedu k degradacii - ale toto by som povazoval za problem na eMMC, nie na UFS 2.0).
Na androidforum.cz niekdo spisal zoznam toho co je bezpecne (a vhodne) vypnut. Niektore potrebne procesy su zavisle na tych, ktore sa zdaju nepotrebne, takze to niekedy je loteria.
Inak teda Bixby bol fail ? Nebolo to ani trochu relativne pouzitelne ?
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

PristineShip

Pondelok, 4. Decembra 2017, 17:48

empauer nemal pravdu, lebo on bude popierat, ze ani posledne tri roky od iosu8 to nic zle nerobilo.
je to v podstate rovnaky bazmek ako na androide, bezi to furt, pretoze to je prepojene so safari aj so vsetkymi 3rd party appkami, ktore podporuju login na svoje sluzby cez fb/tw login, realne si to vedelo alokovat od 60 do 100mb ram, samozrejme ak sa to nevyuzivalo tak sa vacsina z toho nacachovala, ale iphony v case ios8 mali 1gb ram.
a pointa bola v bloatware, a toto bloatware bol.
ale podla empauera to urcite bola feature 4000.

//MPower

Pondelok, 4. Decembra 2017, 18:12

Ja som mal vždy pravdu to len vy ste mali iný názor ;)

PS : iPhony X v alze január 2018 ](*,)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 215 neregistrovaných