... všetko o BMW ...
mitocross napísal:f31 nema cenu uz teraz, o par rokov nebude mat ani tolkoEste by bolo zaujimave doplnit zostatkove ceny takychto vozitok po 4,5 alebo 10 rokoch. Bude mat niekto zaujem o stary hybrid s vylagrovanymi baterkami? Mozno zberny dvor? :-)
Nebude mat 8rocna F31 dokonca vyssiu cenu?
Neviem.
bruno75 napísal:btw je to 3valec s twinturbom (aspon tak to pisu, mozno to turbo je len jedno). je mi jasne ze nikto nema real skustenosti s tymto, ale mozno ma niekto uz skusenosti s countrymanom, 2at. a mozno niekto bol uz na testovacke a ma nejaky poznatok, ktory by ma od daneho modelu odradil.Co Ti mame napisat?
Nikto tunstym este poriadne nejazdil, takze vsetko, co vieme sme sa dozvedeli z internetu pred monitorom![]()
Moj osobny katastroficky scenar je, ze sa tam vybiju baterky (nebudu sa stihat nabijat), takze vacsinu ciest budes jazdit s pridusenym 4-hrncom bez elektro podpory, ktoremu ked stupis na krk, bude zrat viac ako V8.... a naviac, ked na elektrarni zistia u Teba doma vacsi odber, zdvihnu Ti pausalnu cenu za istic...![]()
to sa ta statna dotacia skoro rozplynie...
bruno75 napísal:basic ?BSI - basic service inclusive = 5r./100t km zakladny (olejovy) servis "v cene" auta - na SK sa to dodava s kazdym novym autom (ak to vyslovne nechces odrataju ti asi 700 € z ceny...)
RSI - repair service inclusive = pocas obdobia na ktore si to kupis (2/3/5r... max je tusim 10r. a do 200t km) by mali na aute opravit vsetky zavady, ktore sa vyskytnu (akoze v ramci zaruky), podla novej politiky BMW sa to da prikupit tusim len do 3 mesiacov od prvej registracie auta / od predaja auta konecnemu zakaznikovi...
existuje tusim este nieco medzi, okrem olejovaho servisu ti vymenia aj gumicky na stieracoch a brzdove oblozenie...
viac detailov: tu/hier/zdes
PristineShip napísal:cistit to je horsi kentus ako menit plienku kojencovi