Nedeľa, 10. Septembra 2017, 19:44
Ahojte,
za tepla mi auto trha, otrasy citim len na neturale, za studena ide pekne jemne bez otrasov, otrasy citim este aj hned po nastarovani, skor nez pridam plyn, potom sa to utisi, pokial as nezohreje... Auto reaguje na plyn dobre, ma tah, nedymi.
Mam ale pocit, ze tie otrasy su o nieco horsie, ak je DPF pred regen, teda plne. Po regen citim otrasy, ale jemnejsie. Dnes som napichol inpu a vyhodilo mi toto (vid screeny)... DPF mam pred regen requestom, soot 26g ash 36g nameranych. Vstreky som mal nedavno na stolici, kde mi bolo povedane, ze davkuju dobre a su v dobrom stave. Uprimne si ale myslim, ze v tej firme su fuseri a neodviedli dobru pracu. Na "protokole" ktory som dostal bolo ale davkovanie vsetkych strekov rovnake +/-1mg .. Som z toho uz zufaly, neviem ci to v tej firme zfusovali, alebo je problem niekde inde. Kde tu som na fore cital, ze korekcie nemusia vobec odrazat stav vstreku, ale stav valca ako takeho.
Asi zajtra zavolam inam a dam vstreky na stolicu, niekam poriadne. Pripadne budem rad za kazdu radu a usetrene peniaze a za radu o dobry servis v Brne a okoli.
Edit: ked na neutrale pridam plyn, korekcie sa mi hadzu k 0 vsetky... tieto hodnoty su len na volnobehu.
-
Prílohy
-

- Capture8.PNG (22.9 KiB) 2684 zobrazení
-

- Capture.PN3G.PNG (32.34 KiB) 2684 zobrazení
Hyundai i30 Fastback 2018, 1,4 T-GDi Style 103kW - dočasná stanica
ex BMW e91 320d 2006 120kW - navždy v <3