... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666
vkvkvk napísal:Ja mam 3roky e91ku. A z jednotky do dvojky niekedy lepsie zaradi priatelka ako jaPraveže aj som si to myslel ale napriklad preradenie z 1 do 2 musim dost apatrne pušťať inak su dosť ciťelne.Spojka a zotrvačnik už maju 40000km.Či netreba napriklad ovzdušnik?Spojka zebara dobre, takže fakt už som stoho na nervy prečo je taka tuha aj rychlostna paka ale to je asi u bmw normalne....
tusiak2 napísal:Tak toto už mi vela ludi povedalo,ale najhoršie je natom že ta spojka je taka tuha že ked natom urobim 10km mam dosť,premna nieje normalne aby takto to fungovalo,tiez prevody ako na pretekarskom aute idu proste katastrofa,bol by som rad keby niekdo napisal že kde je problem že to dam opraviťJa mam 3roky e91ku. A z jednotky do dvojky niekedy lepsie zaradi priatelka ako jaJa sa s tým vzdy chcem vyhrať a niekedy ma to tak šklbne, akokeby v nom sedim prvy krat
Proste z 1 do 2 je umenie aj na mojom. neviem ako na inych. Podla mna to neni spojkou. U mna sa to správa za tych 100t km co ho mam stale rovnako
Musis si cit vybudovat k tomu autu