Hele hoši ja som spokojný veď je jasné že od 17 ročného auta nemožno chcieť zázraky a je samozrejme že sa mu treba povenovať

len mi to prišlo celkom zaujímavé sa tu zaregistrovať a popísať si s ľuďmi ktorý tieto autá vlastnia , ako vravím ja som celkom spokojný predtým som mal Peugeot 106 s 16 ( 88 kw ) páni na to že to bolo moje prvé auto ktoré som si zadovážil tak klobúk dole auto ma nikdy nenechalo

( a to bolo vkuse takto že boha na podlahe ) potom som mal Vw Boru Variant bol to PD 85 kw 6 kvalt na toto tiež nemôžem povedať nič zle lebo okrem bežnej údržby a sem tam nejakej tej šaľky čo má pochytila ( väčšie turbo , vstreky kat off EGR off komplet celého podvozka billstein atď atď .. ) ma Barborka nikdy nesklamala a to som s ňou lietal mesačne cez 3000 km , takže ovácie super , ďalej prišiel Passat B5 1.8 turbo tiež všetko spoko akurát väčšia spotreba časom odišlo turbo, klíma , a potom mi niečo blblo štartovanie vkuse vybili batreku, no a nakoniec som ho predal a zadovážil som si už spomínané BMW E46 320d Touring .. uvidíme akú cestu spoločne prejdeme uvidíme či mi bude robiť radosť alebo naopak