... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
adam.23 napísal:To co je za vyjadrenie, ze nenasli unik olejaAhojte chcem poprosit o radu,
Kupil som e93 320i podla zaznamov tam bol meneny olej pred 9tisic km, ll 04-5w30
Po dlhsej jazde cca (40 km a viac dialnica a podobne) a nasledne zastaveni auta ked motor bezi na volnobehu napriklad po zaparkovani, mi niekedy vyhodi upozornenie : slaby tlak oleja ihned vypnite motor.
Okamzite vypnem motor a znova nastartujem ziadnu chybu uz nehlasi,hladina oleja podla idrive ok doteraz na max. Divne na tom je ze niekedy mi to po dlhej trase vyhodi a niekedy nie.Pri jazdeni po meste nikdy. Auto nedymi, v servise povedali ze unik oleja nenasli. Po 1800km mi ubudol jeden dielik na elektronickej mierke v idrive. Olej a filtre som zatial nemenil. Najazdenych 171 tisic km.
viete niekto poradit.? Dakujem
 jebe? Keby si stracal tlak kvoli uniku tak to by bola riadna mlaka... merali ten tlak vobec cinje hodnota z cidla hodnoverna?
 jebe? Keby si stracal tlak kvoli uniku tak to by bola riadna mlaka... merali ten tlak vobec cinje hodnota z cidla hodnoverna?