hlavne lacno .... viem dorobit BT do e60, ale ten tam pravdepodobne mas, len uz umrel medzicasom. ale ak chces hudbu prehravat cez bt, tak nato musis inac, ale da sa aj to.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Áno, myslím si, že sa vyrovná zvuku z CD. Samozrejme to dosť záleží aj od vstupu, ale pri lepšom mobile by to nemal byť problém. Určite je to o 100% lepšie ako nejaký FM transmitter.
Áno, myslím si, že sa vyrovná zvuku z CD. Samozrejme to dosť záleží aj od vstupu, ale pri lepšom mobile by to nemal byť problém. Určite je to o 100% lepšie ako nejaký FM transmitter.
Pri lepšom mobile práveže problém bude, lebo tie po novom už nemajú 3,5mm jack
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7) BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Tiež som si nedavno dorobil AUX kabel som kupil z aliexpress za asi 3eura na E60 mam stredne HiFi ktore na CD hra na moj sluch dosť slušne , ale AUX som len vyskušal a odvtedy som ho nepoužil ako hovori Peped zvuk stoji za prd oproti CD
...:::: Diagnostika (US DRL,autolock ... ) Prievidza ::::... Ex BMW e46 330d touring