... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

alessandro
Autor témy
Auto: bmw 530d
Kraj: Banskobystrický

E60 rv. 2004 CCC modul nereaguje

Utorok, 11. Júla 2017, 12:45

Zdravím. Mam problém s ccc modulom s ktorým mi dlho nevedeli pomôcť. Na bazoši som našiel opravára, ktorý povedal, že to vie spraviť. V tej beznádejnej situácii som to riskol. Aj to išlo, dal mi roční záruku a presne po roku mi to znova začalo robiť. Žiaden servis ani elektrikár mi s tým nevedel pomôcť, preto sa obraciam na vás či s tým náhodou nemáte skúsenosti. Za rady ďakujem. Prikladám video v ktorom vidieť co sa vlastne deje (vypadáva zvuk, prestane reagovať celý pocitac).

https://www.youtube.com/watch?v=CtGngdv ... e=youtu.be

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: E60 rv. 2004 CCC modul nereaguje

Utorok, 11. Júla 2017, 12:48

Obrat sa na užívateľa Airbobe. Ale ak to už bolo robené môžeš to zahodiť do koša a šetriť na novú. Kupovať použitú je nezmysel.

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 11. Júla 2017, 13:39

Na bazosi nie je ziadny opravar co opravuje ccc. Ten jeden co tam je z KE, nie je opravar, ale priekupnik a je uplne neznaly veci - moduly posiela na opravy do polska a on sam nema o tom ziadne znalosti. Mal som tu par ludi co za mnou prisli po tyzdni po tom co opravu absolvovali u neho. Tyzden im modul fungoval, potom uz nie. Odjebkana cigansko-polska robota - vsetko zbuchat co najlacnejsie, najrychlejsie a hlavne co najviac zarobit.

Ty vsak budes patrit k tym stastnejsim - lebo toto co mas nie je chyba CCC, ale chyba telefonneho modulu. Treba ho odpojit, premostit sluckou a prestane to. Alebo ho dat opravit. On ti sposobuje mrznutie zbernice MOST a vysledok je mrznutie i-drive a vypadavanie ovladaca a zvuku.

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 11. Júla 2017, 13:46

Inac je to velmi smutne ze za ludmi ktorymi si bol, nevedeli to rieist, Staci to napojit na diagnostiku bmw a ta oznaci modul MULF alebo TCU ako vadny. Je vsak mala pravdepodobnost - asi tak 10%, ze chyba nemusi byt v tom module MULF co popisujem, ale napokon aj v tej CCC jednotke - odpaleny MOST obvod. Uz som sa s tym stretol 4 krat a 3 krat sa mi to podarilo aj spravit, ale ako pisem, je to pravdepodobnost 1:10. Skor bude ten telefonny modul.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných