... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

necromancer
Autor témy
Auto: E39 540i
Kraj: Prešovský

e46 325ci zopár komplikácii M54b25

Streda, 28. Júna 2017, 00:13

Zdravim :D potreboval by som vyriešiť zopár drobnosti tak aby som zbytočne nepátral možno sa niekto s niečim takým už stretol tak bude vedieť poradiť ... prvy nedostok ak je paliva v nadrzi menej ako 10-15 litrov tak proste skape a uz nenatoci riesit druhe cerpadlo alebo skontrolovat nieco kolo nadrzi ? druha vec co ma trapi vpodstate trasuci chod motora na volnobehu zvysovanim otacok vsetko okolo roztrasie aj za jazdy ako keby boli hotove silenty no vraj su vporiadku napada mi akurat separator oleja tie silenty pri cca 1500 otackach zmizne trasenie ci uz za jazdy alebo na volnobehu v kazdom pripade motor znie zdravo neklepe volnobezne otacky drzi aj ked za jazdy sa par krat stalo ze po vyradeni zacali kolisat otacky jemne no to by mohli mat na svedomi myslim aj vanosy ...nema ziadne pazvuky no mam pocit ako keby bol priduseny ( nedymí netlakuje hadice ziadna emulzia na vicku tlaky vo valcoch su vporiadku diagnostika bez zavad ) v kazdom pripade mam objednane vsetky silenty motora prevodovky preventivne sa vymenia tak isto separator oleja a uvidi sa za uzitocne rady vopred vdaka :)

Užívateľov profilový obrázok
drak
Auto: bmw 330 ci smg

Re: e46 325ci zopár komplikácii M54b25

Streda, 28. Júna 2017, 14:00

Relativne da sa zistit kolko mas paliva v nadrzi v skritom menu..alebo mas zly plavak..co sa tyka kolisanie otacok prekontroluj si vsetky hadice od sania ci niesu popraskane a aj podtlakove hadicky..k nim je dost blby pristup su vzadu na sani..tie vymen za kazdu cenu maju svoje roky a separator si tiez vymen ..a co sa tyka vybracie ked ty to nerobia silenbloky tak pravdepodobne bude odchadzat zotrvak ..
Prílohy
20170527_160031.jpg
20170527_165858.jpg

necromancer
Autor témy

Streda, 28. Júna 2017, 23:28

drak napísal:
Relativne da sa zistit kolko mas paliva v nadrzi v skritom menu..alebo mas zly plavak..co sa tyka kolisanie otacok prekontroluj si vsetky hadice od sania ci niesu popraskane a aj podtlakove hadicky..k nim je dost blby pristup su vzadu na sani..tie vymen za kazdu cenu maju svoje roky a separator si tiez vymen ..a co sa tyka vybracie ked ty to nerobia silenbloky tak pravdepodobne bude odchadzat zotrvak ..

na benzine myslim ze to nieje celkom bezna zalezitost ten zotrvak a vraj by sa aj slusne ozyval ak by to bol on v kazdom pripade skusim to vsetko najblizsiu dobu rozobrat a uvidim co to nakoniec bude :)

necromancer
Autor témy

Pondelok, 3. Júla 2017, 00:11

tak silenty motora prevodovky vymenene aj ked zbytocne separator novy co sa dalo prekontrolované no problem stale tu aj ked trochu to ustupilo niekto nejaky napad ? :D moze to sposobovat aj remenica ?

Užívateľov profilový obrázok
Zeky3
Auto: Imola E46
Kraj: Žilinský

Pondelok, 3. Júla 2017, 08:18

Tie podtlakové hadičky si pozeral? Mne trochu blbli otáčky minulý rok, vymenená hadica od sania (bola prasknutá) a aj tie podtlakové hadičky a odvtedy pokoj.

necromancer
Autor témy

Pondelok, 3. Júla 2017, 10:47

co bolo pristupne som pozrel no sanie sa mi dole davat nechcelo v kazdom pripade sa priklanam skor k remenici kedze motor ma pekny chod no je taky rozkmitany alebo ten zotrvak no to mi zas nepasuje kvoli tomu ze to nevydava ziadne zvuky

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 22 neregistrovaných