erik_1 Prečo? Tak sa ho opýtaj koľko má pri jazde v kolone v 35°C a či sa mu vobec pustí vrtula na vyššie otáčky.. Alebo po kilometrovom kopci v 70km rýchlosti.. To auto nechladí ako má chladiť ak píše, že v 70ke je na 96 stupňoch. Btw.. Ďakujem za pomocku .. tak to ešte poďme domyslieť.., že o čom sám píšeš.. O tom istom, že motor nechladí para ale voda? :) Či termostat sa ti otvára pri 100°C? :) Chladiaca kvapalina (mimo to, že v zime bráni mrznutiu) tak v lete pomáha premene vody na paru, či ten bod varu posúva ešte vyššie a oddialuje premenu vody na paru? :) Tak ešte poďme zistiť, prečo vadí para :) a budeme na novom začiatku..
PetoK Jj už si minule naznačoval, že si jeden z najvyššie cenených členov menza klubu a máš toľko rokov, že ak má niekto iný názor otituluješ ho hneď ako synka či chlapca :) Otázka je (ak tak ťažko rozdýchaváš situácie ktoré sám eskaluješ), .. že čo bude, až zistíš, že si v diskusnom fóre kde sa diskutuje a vyvracia faktom, že som starší než ty a, že niesi ani chytrejší :)
Btw tvoja posledná hláška (ku ktorej som sa zatial dostal) to jest: poďme schovávať CCC DVD mapy na rok 2017, nech s tým niekto nekšeftuje ma dostala (skoro) do kolien.. Takže nie dať odkazy všade a tým, že to našeruješ volne to
nebude predajné (lebo si to každý stiahne).. ale to, že to nebude volne k maniu tomu nekšeftovaniu pomožeš? :) Fakt ma bavíš a nemám na teba ťažké srdce

Inak ak to tu tak fest moderuješ a potrebuješ niečo schovávať.. tak miesto tých analógových OEM nápadov čo máš.. tak jedna z mnohých možností nastavenia phpBB sú oprávanenia viazané na počet príspevkov, dĺžku registrácie a mnoho ďalších :)