Zdravím nastal čas meniť stierače na mojej Petke. A Tu som objavil jeden problém. Stierače čo som kúpil nepsujú. Bol som v Autotechne a tam mi povedali že musím vymeniť cely mechanizmus. Dajú sa kúpiť niekde stierače aby som nemusel meniť mechanizmus ? Dik za radu
a ake stierace si kupil ze nepasuju? ked kupis presne na dany model (stoja nieco okolo 30€ tusim)tak tie musia pasovat
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Ja kupujem Championy, teda kupoval som ked ich este mali v Autokelly. Tie su kvalitnejšie, kupuju sa len ramienka, okolo 21Eur, aktuálne ich mám druhý rok.
Prosim vas kolko stoja tie stierace, o ktorych ste sa tu bavili? Oplati sa to ked vydrzia iba rok? Ja som kedysi na starych autach ani stierace nemenil, menil som len gumicky
Ak chcete niekto stierače, kľudne napíšte, momentálne testujeme s kamošom jednu novú značku (nie Starline alebo také dačo) a zatiaľ na všetky autá, čo sme to dávali fungujú bezchybne