... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
100RM napísal:No boze, tak jazdi od 14tich, aspon sa nieco nauci, a nie jak kopec idiotov ktori si odbiju autoskolu a potom cely zivot jazdia jak keby boli na cestach sami.
LukasBA napísal:Podla dobre informovanych zdrojov z MV SR by havarovana Audi+najmenej dve dalsie, najviac opotrebovane S4-ky mali byt do konca roka nahradene BMW M5. Jedna policajtska M5-ka(okrem tej Packovej) dokonca uz vraj na SVK je.
semtex napísal:robil som na par dieloch 112-ky. pocas vozenia sa v mikrovlnke znacky audi medzi ba a ma sa dvaja cisty banani na prednych sedadlach pustili doreci. osobne mi bolo dost neprirodzene tykat im a hlavne neskemrat o vodicak:-) samy vsak priznali ze su 2 typy aut ktore sa ani nesnazia dobehnut. supersporty ako lambo, ferrari a m5...ze par krat to skusali ale dobehnut ho uz nestihli....tazke sanca je vzdy:-)
sutrak napísal:h?To akoze to lambo alebo m5 im ujde kde?Prezenie sa 350 kmh po super dialnici medzi tt a ba ktora je vzdy prazdna a je v super stave a potom bude kluckovat 200 kmh elegantne po blave,kde su mimochodom tiez vzdy prazdne ulice.
Ja so robil na par dieloch supermana,ten mal vypnuty omedzovac a policajti ho tiez radsej nechytali
BlackMW napísal:ak by si bol policajt a naky jebo ti uteka, kluckuje a riskuje tak co, robis to iste ?
dobehnes ho a pekne poprosis aby zastavil ?
su to len ludia nje akcni hrdinovia, ich vyhodou ma byt ze ich je vela,
vedia sa spojit a nahravaju vsetko na kameru a nie ohrozovat ostatnych..
ale aj tak sa policajtom neoplati utekat aj keby mali kiu a dialnica by bola zrovna prazdna, bo oni si opisu znacku a domov ti poslu pohladnicu, potom to mas este horsie ako keby si ostal stat