... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

miso251 napísal:http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=229633361&cd=634991437590000000&asrc=st|fs
allrad považujem za náhon na všetky kolesá, ale ja pravda, že tých dvojlitrov s allradom je pomenej

lukas107 napísal:pri 110 kw aky par much mas na mysli...
miso251 napísal:tak tym pádom ostáva iba ten trojliter. Ako som pozeral fóra, recenzie, tak spotreba až tak dramaticky vyššia oproti 2d nie je.
 . Moja prvá zima bola zo zadným náhonom neskutočná. Robil som hodiny ba dokonca menšia buračka - plecharina. Druhá zima bola pre mňa výzva, že to čo bolo doteraz hodím za hlavu. Naložil som na začiatku zimy do kufra betónové kocky aby som zaťažil zadok.
 . Moja prvá zima bola zo zadným náhonom neskutočná. Robil som hodiny ba dokonca menšia buračka - plecharina. Druhá zima bola pre mňa výzva, že to čo bolo doteraz hodím za hlavu. Naložil som na začiatku zimy do kufra betónové kocky aby som zaťažil zadok.   Bolo to o niečo lepšie ako pravá zima, bez hodín a podobných cirkusov ale stále to nebolo ono. Aj ja som si vtedy povedal, že kašlem na zadný náhon a pôjdem do x-ky. No ale ani som sa nenazdal a bola tu tretia zima a ja stále zo zadným náhom
  Bolo to o niečo lepšie ako pravá zima, bez hodín a podobných cirkusov ale stále to nebolo ono. Aj ja som si vtedy povedal, že kašlem na zadný náhon a pôjdem do x-ky. No ale ani som sa nenazdal a bola tu tretia zima a ja stále zo zadným náhom   . Vtedy som kúpil fungel nové continentali a zrazu netrebalo ani betonové kocky a auto ide ako gulomet. Závej - nezávej. Aj ja jazdím každý deň cestami druhej a tretej triedy. Na dovolenku do tatier ba čo viac k vlastnému domu sa každý deň musím štverať 15% stúpaním. Je jasné, že teraz si viacerý z vás povedia, že mi tu dole ani nepoznáme zimu ale to už pár rokov neplatí. Takže ten zadný náhon by som až tak nezatracoval.
 . Vtedy som kúpil fungel nové continentali a zrazu netrebalo ani betonové kocky a auto ide ako gulomet. Závej - nezávej. Aj ja jazdím každý deň cestami druhej a tretej triedy. Na dovolenku do tatier ba čo viac k vlastnému domu sa každý deň musím štverať 15% stúpaním. Je jasné, že teraz si viacerý z vás povedia, že mi tu dole ani nepoznáme zimu ale to už pár rokov neplatí. Takže ten zadný náhon by som až tak nezatracoval. 
											 dalo sa to, teraz keď mám konečne spravené ASC, tak už ho ani nepotrebujem, lebo som si zvykol.
  dalo sa to, teraz keď mám konečne spravené ASC, tak už ho ani nepotrebujem, lebo som si zvykol.