BMW-_-boy napísal:Zdravím mám problém medzi sklom okna a ramom karoserie je pravdepodobne medzera a pri rýchlosti nad 90 km/h mi začne fúkať dnu a vydávať nepríjemný zvuk. Predpokladám, že treba nejak doštelovať dvere alebo niečo také ... Vie to niekto robiť ?

Zatiaľ vďaka

je to zbytocne...mozno nova guma...mozno vo dverach velka vola v kolajniciach okna...ja mam sam tento problem,ale pri cca 120-130 to zacne...ked som kupoval e92 tak som sa vozil v 3 autach...jedno to malo uz pri 80 km ako vravis ty...ale to zas moze byt skreslene protivetrom....proste tie auta to robia od vyroby a uz nove ...bolo o tom pisane...sklo je enormne velke a podpora ziadna,myslim ram...ak chces vediet kde ti fuci...pusti ventilaciu kurenia naplno a zavri oboje dvere...budes pocut isto zvuk kde to netesni...musis byt vonku,nie sediet v aute...ale to je opacny prud z vnutra auta...proste som si zvykol...nie je to take hrozne a to jazdim na nom 3200 km do norska isto nie predpisovo ,nezateka mi nikde,ani pri víchriciach s dazdom ake su tu...guma je ako nova.... proste venuj sa inym cinnostiam..nie pocuvaniu vetra okolo:-)