... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
azareusss napísal:No ja som kupil asi pred mesiacom x5 rocnik 2009 3.0xd s necelymi 180 000 km, a v roku 2015 podla servisnej knihy mala 150 000 km, auto je na slovensku kupovane a je od prveho majitela, podla BMW servisu tam chodil pravidelne, takze nie je to celkom tak s tymi stocenkami. Ak budes mat zaujem ta v júly to asi predam. Dobre vozenie, len príliš tvrdý podvozok.Zdravim. Uvazujem o kupe E70, ale o tomto aute toho vela neviem. Uz 4 roky jazdim na 535D a chce to zmenu. Rozmyslam, ze by som isiel radsej do benzinu a ked tak to hodil na LPG. Uvazujem o motore 3.0i, alebo ako sa to pise - totiz ten 4,8i mi pride fakt hrozne velky a urcite by to zralo strasne vela. Plyn chcem tak ci tak, pretoze vela ludi hovori, ze je to ekologickejsie a na druhej strane je to skratka usetrenie penazi, tak preco nie. Ma tu niekto skusenost s obidvoma typmi motorov? Aj co sa pripadne tyka prestavby na LPG. A celkovo co sa tyka toho auta - co je to zač? Ja mam e60, od vyroby sportovy podvozok a to auto je tak neskutocne tvrde, ze sa na tom neda uz jazdit - uz ani neviem, co mam skusit vymenit... pocul som, ze aj x5 je tvrda, ale je aspon vysoka. Ja ked vhupnem do jamy s mojim nizkym podvozkom, takmer na istotu vzdy šuchnem spojler alebo podvozok a uz ma to skratka nebavi. Diesel velmi nechcem, pretoze jazdim hlavne mesto a nemam chut sa drbat s tym DPF filtrom (na mojom ho mam vybraty este povodnym majitelom - je to nevyhoda, jednak kvoli tym emisiam a jednak preto, ze s autom nemozem ist prakticky nikam do zahranicia...). No a tiez si myslim, ze ked kupim benzin, tak ak bude v inzerate uvedených 180 tisíc km, tak to bude skor pravda... Kdezto ked to bude 3.0D a najazdenych 180 tisic, tak to bude skor stocenicaAle mozno je to blbost, to je len taky moj postreh. Vdaka za nazory.
Pilifo napísal:Myslím si, že pri takomto aute je spotreba to posledné, čo by ťa malo trápiť. Servis ti zožerie oveľa viac peňazí ako benzín/plyn.
maros192 napísal:Ja potrebujem benzín, budem sa pohybovať hlavne v meste... a prečo to tak rýchlo predávaš?No ja som kupil asi pred mesiacom x5 rocnik 2009 3.0xd s necelymi 180 000 km, a v roku 2015 podla servisnej knihy mala 150 000 km, auto je na slovensku kupovane a je od prveho majitela, podla BMW servisu tam chodil pravidelne, takze nie je to celkom tak s tymi stocenkami. Ak budes mat zaujem ta v júly to asi predam. Dobre vozenie, len príliš tvrdý podvozok.