... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
BlackMW napísal:to ste jako nasypali do chladica ?
ja som raz nalial tekuty pjesok za 200,- do docasnej E36, lebo mi curalo auto z rebrovania von cez ladvinky..
ale do afta na ktorom mi zalezi a ktore si kcem nechat neviem ci by som to dal,
ani srnka netusi co to spravi s termostatom, vodnou pumpou etc..
LuCKy napísal:BlackMW napísal:to ste jako nasypali do chladica ?
ja som raz nalial tekuty pjesok za 200,- do docasnej E36, lebo mi curalo auto z rebrovania von cez ladvinky..
ale do afta na ktorom mi zalezi a ktore si kcem nechat neviem ci by som to dal,
ani srnka netusi co to spravi s termostatom, vodnou pumpou etc..
JJ, ani ja by som niečo také neriešil. Ak sa dá zavariť tak zavariť, inak vymeniť. Takto sa môže oprava dosť predražiť, začneš chladičom a skončíš s vecami čo spomína BlackMW...
LuCKy
Serpico napísal:ja som mal podobný problem. mne ale slzil chladic v spodnej casti. vyriesil som to s prípravkom na utesnenie chladica - nie tekutý ale bol to taky jemny hlinikovy prasok/ piliny/. stalo to 100,- Sk a max. spokojnost. voda sa uz nestraca.
BlackMW napísal:no na druhej strane 2.300 za vodnu pumpu, 300 za termostat a 100 za piliny je stale menej ako 8 litrov za chladic..
ale nedaval by som to tam uz len z toho dovodu ze to auto by som uz nepovazoval za spolahlive
kedze tesnost chladica zavisi na nejakom hlinikovom prasku a tom kedy ho voda zase prerazi
bawor napísal:Serpico napísal:ja som mal podobný problem. mne ale slzil chladic v spodnej casti. vyriesil som to s prípravkom na utesnenie chladica - nie tekutý ale bol to taky jemny hlinikovy prasok/ piliny/. stalo to 100,- Sk a max. spokojnost. voda sa uz nestraca.
hovoris o pripravku co som spominal ja, alebo si pouzil nieco ine?
mar-ek napísal:taaakze zahada straty vody mi zostane zahadou, pretoze asi po 1200 km sa hladina ustalila a uz neklesa...
pravdepodobne to bude tym ze tam voda nebola uz ked som to kupil a system sa zavzdusnil a tak potom ked som dolieval, postupne sa to odvzdusnovalo a stale bralo vodu az kym sa hladina neustalila...
ale zase neverim tomu, ze ked som to kupoval, tak som si tu vodu nepozrel, takze neviem,, ale uz som spravil dalsich 1000 km a voda sa drzi.
takze ak mate na to este dajake ine vysvetlenie, tak ho uvitam.
zdravim!