starynovy prídem k tebe a povieš mi čo tomu je ? lebo ja už neviem, do diagnostiky som kukal a proste ked príde ten moment že sa auto rozhodne neťahať tak sú snáď všetky hodnoty mimo... ked auto ide sú všetky v poriadku, chyba nie je zapísaná žiadna.
Chalani mne robil diagnostiku jeden kamos ale mal delphi a nic mu neukazalo ziadnu chybu iba ventilator klimi..hovoril ze je vsetko v poriadku aj vaha..nikto neriesil podobny problem a vyriesil ho?
Nazdar. Je to blbe ale aj ja mam podobny problem. 525 d 2002. Ked je studeny motor je vsetko v poriadku. Po cca 20 minutach jazdy zacne slabnut az potom zacne zaberat okolo 2300 otacok. Diag neukaze nic. Diky
no , tak sa nechcene pridavam k tejto skupine "nestastlivcov". v ramci cesty po dialnici (tempomat 130kmh) mi zrazu prestal davat vykon - tj pri podradeni som pocul zvuk turba - otacky isli hore, ale ocakavany vykon ziaden. som schopny sa s nim rozbehnut na tych 120 , ale nie ako s 3litrovym 6valcom, ale skor ako s 1litrovym 4valcom.. teraz po 3 dnoch je to to iste - ziaden vykon pri podradeni (resp zoslapnuti pedalu) aj ked idem do otacok - mam akurat "zvuk"
moze to mat nieco spolocne s naftou ? zvycajne tankujem slovnaft, teraz som bol nuteny na Luk.Oil
usko1 - ty mas nejaky progres ? kontroloval si tie podtlaky ? dik
chlapci - motor zvecsa neukaze ziadnu zavadu, musite si sledovat live data aspon cez inpu, ale este lepsi je v tomto "testo", ale to musite vediet po akych velicinach idete
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov