... všetko o BMW ...

pekne vítam a zelám vela stastných km. Myslím ze s motorizaciou 3,0i budu tie  kilometre aj veselé :)
  pekne vítam a zelám vela stastných km. Myslím ze s motorizaciou 3,0i budu tie  kilometre aj veselé :) 
											 330i je zive autičko a vyzera byt celkovo na tom ako tak dobre
  330i je zive autičko a vyzera byt celkovo na tom ako tak dobre  Kontroluj hladinu oleja, zvyknu ho troška papat. Inak vela stastnych km
  Kontroluj hladinu oleja, zvyknu ho troška papat. Inak vela stastnych km 
TheCarista napísal:-) budu to synchrony
-) to ze ti 5ka zasekava je kulisa saltpaky, je to taka klasika e36 a e46
-) strasne mi biju do oci listy potiahnute modro-karbonovou foliou, nevyzera to podla mna dobre
----------
Nudit sa nebudes, ci s opravami ci za volantom330i je zive autičko a vyzera byt celkovo na tom ako tak dobre
Kontroluj hladinu oleja, zvyknu ho troška papat. Inak vela stastnych km

Podarilo sa mi podľa všetkého už pri povolovaní prasknúť šrób a následne pri doťahovaní dielo dokonať. Našťastie som zatrhnutý závit čo zostal v olejovej vani jednoducho vytočil von šrobovákom a kamarát mi vyrobil náhradu. Čo som aj trocha predpokladal, bolo množstvo prevodového oleja. Vytieklo ho tak cca. 0,7 - 0,8 l. Prevodovka bola samozrejme mastná. Tak som vyutieral a budem zvedavý či začne zvona slziť...
 Podarilo sa mi podľa všetkého už pri povolovaní prasknúť šrób a následne pri doťahovaní dielo dokonať. Našťastie som zatrhnutý závit čo zostal v olejovej vani jednoducho vytočil von šrobovákom a kamarát mi vyrobil náhradu. Čo som aj trocha predpokladal, bolo množstvo prevodového oleja. Vytieklo ho tak cca. 0,7 - 0,8 l. Prevodovka bola samozrejme mastná. Tak som vyutieral a budem zvedavý či začne zvona slziť...