Čaute chalani... chcel by som sa opýtať. Mám E46 330d. Pri jazde auto nemá žiaden výkon..cuká s ním pri jazde a ak zašliapnem plyn na podlahu tak žiadny nárast výkonu. Neviem vytočiť otáčky nad 2000/min. Neviete niekto poradiť??? ďakujem
vážne sa v tom nevyznám... no nerobilo to nikdy problémy. Zrazu sa to prejavilo... nemôže to byť váha vzduchu?? Alebo nejaká podtlaková hadička prasknutá??
1)vycistit vahu vzduchu jak zde bylo receno
2)skouknout hadicky kolem sani jestli nejsou trhly nebo vypojeny
3)bude v haji palivove cerpadlo, coz se stava casto
4)rozsroubuj hadice od intercooleru, jestli v nich neni olej, jestli jo, tak turbo
ex E36 318is coupe hellrot m44b19 -> e46 323ci titansilber m52b25tu
Vymenil som palivový filter a stále nič. Potom som vymenil palivovú hadicu.. auto sa dostávalo do otáčok... išlo už lepšie, ale po chvíli znovu ako keby nešlo na všetky valce. Pri voľnobehu ho vytočím do otáčok, ale ak už jazdím, tak je to smutné. Skúsim to čo ste mi tu poradili... potom sa ozvem čo a ako. Zatiaľ ďakujem....
ako je natom vzduchova sustava od ustia? nemas zatrepany vzduchovy filter? popripade niektora hadica od toho ci nieje ko? (postrech z predchadzajucich aut, neviem ako vyzera tento motor)
bmwcoding.sk bmw maps 2026/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt secure-coding kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Na tvojom mieste by som isiel do servisu bmw na pocitac.....tam ti zmeraju trysky, cerpadlo common rail a aj vahu vzduchu ci je O.K. Ale moj typ je ze ti odyslo vysokotlake palivove cerpadlo [ nachadza sa na podvozku prasne pod nohami vodica, pod takym plastovym krytom ]....ak je to ono tak si nachystaj 9000sk. Takto nic nevyriesis taketo veci sa riesia len cez pocitac v bmw. tych 560sk co to stoji nieje vobec vela.