... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
gajdoš napísal:k cenam sa len tak nedopatras, lebo uz je mnozstvo typov aut s roznymi celnymi sklami, s roznou vybavou a aj to dost ovplyvnuje cenu. A vies si predstavit, ze taky cennik by niekde bol? Ved by musel byt nekonecnytakze len od nich? Ano, ved to, ze uz je toho dost a vybrat si je celkom tazke, uz som nieco aj pozeral, ibaze neviem sa k cenam dopatrat nikde, to asi bude potom vsade riesene sposobom, ze cenova ponuka. No ved a to je dalsia vec, co som sa ta pytal a co ma trapi, ze co by malo byt prioritou pre mna, ci sa mam zameriavat aj na sposoby vymeny, oprav a podobne alebo vobec nie
gajdoš napísal:sorry, ale radsej ti uvediem veci na spravnu mieru akoby som ta mal tesit. Ti co s tym robia, co uz maju nejake skusenosti, oni uz viac menej aj na pohlad vidia, ze aky je tam problem a ako je potrebne ho riesit akym sposobom. Predsa len oni vedia aj aka velkost, aj aka hlbka sa ako opravuje, co sa uz neda, to proste uz maju ludia v oku. Tak ako obkladac ma tiez prax a take svoje veci uz v merku, tak aj servisaci, co toto riesia.maxim moc si ma tymto nepotesil, ale nevadi, nejako sa z toho vymocem, akoze prasklina nie je nejaka extremne velka, ale aj tak neviem ci bude potrebne dat vymenit sklo cele alebo nie, to asi oni povedia az ked ten dany problem uvidia, ze? Pojdem to vyriesit este dnes ak sa to bude dat, nech to mame hotovo. Ano ano problem so zatekanim, to je vec, ktorej by som sa chcel vyhnut aj ja :-) predsa len ako by som to zas potom riesil a platal