Ja som nepovedal že je VIFKO hovadina, len hovorím že sú lepšie aditíva. Je mi jasné že liači VIFka sa teraz pobúrili, to je v poriadku to beriem
Je to také zaužívané aditívum ktoré sa dá kúpiť na každej pumpu a hlavne leje sa už od nepamäti. Ja lejem od Liqui práve to aditívum ktoré tam prehralo, dobré je aj od Millersu a oplatí sa používať ešte aj aditíva od protecu. Ako ste povedali, na VIFku je najlepšia tá cena, ja som nepovedal že uškodí ani nič, ale je to taký čajík a aj čajíky treba piť.
Ak sa niekto pýta že či mám s tým skúsenosti, tak áno mám. Merali sme kompresie vstrekov, na autách na ktorých tie vstreky už slabli a po aplikácii daných aditív sa nám to potvrdilo. Teraz sa bavíme o všeobecných aditívach na prečistenie. Mal som dlhší telefonát s niekým koho nebudem venovať čo sa venuje dekarbonizácii motorov, on mi sám hovoril že vyskúšal všetky známe aditíva na trhu a VIF zdaleka není také dobré ako sa propaguje. Avšak výhoda VIF je, že v zime nezamrzne (VIF zimné) a má v sebe tú zmes ktorá stuhne ak prituhne. Toto je naozaj výhoda toho aditíva, škoda že ma nenapadlo skúsiť premerať to s nejakým prípravkom na stuhnutie nafty že či VIF bude lepšie ale možno ešte skúsim do konca zimy.
BMWlive to vystihol perfektne
aditiváciu odporúčam každému z vás, doprajte to svojmu autu, rovnako ako mu doprajte kvalitnú naftu