Ahojte klubáci tak sa chcem pochváliť svojím prvým autíčkom BMW E39 525d automat 120kw. Je to úplne prvé auto ktoré mám bolo moje vysnené.. vizuálne vyzerá nič moc (zatial) ale je to predsalen BMW a dá sa stým už niečo robiť

kúpil som to za pár šupov nato v akých cenách sa pohybujú E39 "ropáky". Prvé čo ma zaujíma človek od ktorého som ho kúpil mi povedal že je tam chip na cca 160kw tak ako to bude zvládať prevodovka kôli točivému momentu aj keď prvé týždne čo ho mám doma ide krásne hladko vymenil som si zatial len olej + filter (išla odtial skoro vazelina) a namiesto žiaroviek sú ledkové krúžky. Mám na ňom ešte vela čo robiť : Nehrá vodičová strana rádio ,už sú docela zodraté brzdové kotúče , klepká mi niečo na pravej strane prednej nápravy a nakoniec ma čaká ešte výmena rozvodov a nejaké pekné letné kola pravdepodobne R17 max na naše cesty keďže robím v pneuservise viem velmi dobre ako tu 18+ disky praskajú jedna radosť

Je to rv. 11.2001 ak ste ho niekto boli pozerať cez inzerát a máte nejaké info budem rád keď budem vedieť čo ma ešte čaká :)