... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

trno20
Auto: BMW E91 335xi
Kraj: Zahraničie

Re: Bmw e91 svetla xenon

Štvrtok, 2. Marca 2017, 15:49

Zdravim,

ja mam tiez robene svetla v svitlip a nemozem sa stazovat. Svieta o 300% lepsie ako predtym a to som paraboly nemal v az takom zlom stave. Ako pisal lulu991 ked si niekto nevie dohodnut cenu dopredu a potom sa stazuje tak by sa asi mal zamysliet kto spravil chybu ;)

M.

PetoK
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 2. Marca 2017, 16:07

Presne tak. chalani robia super a ak nahodou dobre netesni treba im to dat doriesit.

A kto na to nema nech nepise sprostosti...

Marek-WAR
Auto: BMW E91
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 2. Marca 2017, 19:54

Já mám od kluků světla, super práce super přístup. Může se stát že se někdy něco nepovede, jsme přece lidi. A ne psát tady takové nesmysly, připadá mě to jak attak od konkurence.
Příští auto pokud bude potřeba repas světel půjde k ním. Perfektně svítí. Kluci tomu rozumí.

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 2. Marca 2017, 20:21

No jo zase jedna babka povedala,znameho znamy,mojho stareho znameho zo znameho konca znameho mesta v znamom state,na znamom svetadieli znameho sveta,v znamej galaxiii.....

Pre mna robili 10aut a vsetky vzdy TOP!!!

Ked som cital tu mailovu komunikaciu zo svitlip toho tvojho znameho znameho,tak by sa mal ist ten dotycny liecit.....Lutujem jeho zenu ked si nejaku najde,bude jej vycitat aj neoholeny 1 picny chlp....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní