... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
 .
 .
undy napísal:Predpokaldam, ze samu neplechu to narobilo...a od tej istej firmy som lial čistič DPF, Simik vie, ako to dopadlo
 predpokladam spravne? Co to odpalilo?
 predpokladam spravne? Co to odpalilo?

runder napísal:Vykašlite sa už konečne na tie VIFka, s tým dieru do sveta neurobíte
 Jazdím stále tie isté jazdy. Nemal som zatiaľ problém s kolísaním otáčok, prípadne trhaním motora, vynechávaním a pod. (tie kolísania po štarte cca 2s občas boli spôsobené poškodenými izoláciami cievok, ako som písal v príbehu, tie mi vymenili na záruku a bežím ďalej). Nemyslím si, že aditíva opravujú poruchy pal. systému príp. vstrekovače a pod., ale ako prevencia proti korózii a pri natankovaní sajrajtu by to mohlo pomôcť. Keď som bol v BMW na veľkom servise a chcel som vymeniť pal.filter, ktorý ide len s čerpadlom za cca 400-500€ tak mi technik odporučil, že ako prevenciu môžem použiť aditíva. A reklamné letáky boli v BMW na stole
 Jazdím stále tie isté jazdy. Nemal som zatiaľ problém s kolísaním otáčok, prípadne trhaním motora, vynechávaním a pod. (tie kolísania po štarte cca 2s občas boli spôsobené poškodenými izoláciami cievok, ako som písal v príbehu, tie mi vymenili na záruku a bežím ďalej). Nemyslím si, že aditíva opravujú poruchy pal. systému príp. vstrekovače a pod., ale ako prevencia proti korózii a pri natankovaní sajrajtu by to mohlo pomôcť. Keď som bol v BMW na veľkom servise a chcel som vymeniť pal.filter, ktorý ide len s čerpadlom za cca 400-500€ tak mi technik odporučil, že ako prevenciu môžem použiť aditíva. A reklamné letáky boli v BMW na stole  
runder napísal:5. Dobré aditívum bude silnejšie a je hovadina ho dávať na každú nádrž, každé aditívum má predpisané svoje dávkovanie.
Vykašlite sa už konečne na tie VIFka, s tým dieru do sveta neurobíte
Co sa tyka aditiv pre zlepsenie nafty, tak nevidim dovod preco ho nedavat na kazdu nadrz, hlavne ked vidim stavat bavoraky na sracka pumpach :). Samozrejme vseljake zazracne precistovaky sa neleju na kazdu nadrz..
Ta veta s tym VIF ma pobavila :) mas nejake laboratorium s dlhodobym testovanim ze to vies porovnat? Taka vec sa prejavi ci malo vyznam aj po 100 000 km. Podla vela "vedeckych" porovnani prave VIFko je najlepsie a aj cenovo najprijatelnejsie.

či?
 či?