Dado, tie Eibach stabilizátory sú fantastická vec, sám som bol prekvapený, nie je to tvrdšie, skôr sa to auto potom tvári ako taká veľmi prerastená motokára.......len tá "bižutéria" stojí cez 4 stovky.....
15% ceny auta za kus ohnutej tyče je celkom dosť keď s dobrým podvozkom to má aj v sérii dobré jazdné vlastnosti
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Ešte ma napadlo, že aká je náročná výmena tých tlmičov ? Dalo by som to zvládnuť v domácich podmienkach pred domom ? Náradie nejaké mám akurát neviem čím by som stiahol spružinu
Praveze asi to stacit nebude.... ak sa mylim nech ma kolegovia opravia, no predne pruziny nie su rovne ale oble (uzsi spodok a vrch) takze to s tym nezachytis a nestiahnes.
Ešte otázka treba po výmene tlmičov robiť geometriu ? Lebo treba mi meniť aj jednu tyčku riadenia a neviem, či to mám robiť naraz (samozrejme obe) alebo môžem zvlášť lebo lemforder okolo 80-90€ stoja....Alebo aká iná varianta pripadá do úvahy ?
Po vymen tlmicov si daj spravit aj geometriu, pri vymene sa to rozhadze nech sa mechanik snazi akokolvek, A popri vymene je rozumne vymenit rovno aj tycky riadenia, LMI asi jedina dlhodoba a rozumna volba a rovno asi aj s manzetami.
BMW E39 525d | BMW E39 540it 6q | Honda Accord (CH1) TypeR 2.2 VTEC | JEEP Cherokee XJ 4.0 | Mercedes Benz S204 200CDI
Manžety boli menené nejaký rok a pol dozadu ale pozriem ako vyzerajú skôr ma zaujíma, keby sa mi to nepodarilo robiť doma samému (kvôli počasiu a pod...) koľko môže taká výmena vyjsť v servise ? Diely samozrejme svoje....