... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

bmwtt.sk

atulp
Autor témy
Auto: bmw E90
Kraj: Prešovský

radio profesional

Pondelok, 23. Januára 2017, 10:09

zdravim pani, mam taku otazku.Uz je to asi tyzden co sa mi na E90-2011 pri prehravani pesniciek cez usb zacalo nieco kazit.Ked auto nastartujem a idem hra mi hudba cez usb a po nejakom case cca 10-15 min sa hudba prerusi,pocut iba pipnutie a zacne zase hrat.. ako keby sa prerusil signal a ked to za asi 2-3 sekundy nacita tak to hra dalej. a tak sa to opakuje potom stale castejsie a stalo sa uz aj ,ze ma to prehodilo z usb na radio.na displeji-profesional sa na vrchnej liste vsetko strati pocas toho pipnutia a potom ked to naskoci tak sa zase objavia symboly pripojenia,cislo pesnicky,usb a neviem jake tam este su.. nevie mi niekto poradit ci by to nemohla byt nejaka drobnost alebo ci s tym musim ist do servisu.. dakujem Lukas

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: radio profesional

Pondelok, 23. Januára 2017, 11:52

moze to byt radio, otazne ako to mas robene, ci mas usb cez bluetooth alebo nie, nieco z toho je asi chytnute, idealne diag.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

atulp
Autor témy
Auto: bmw E90

Pondelok, 23. Januára 2017, 21:14

ani neviem ako to mam,usb mam v laktovej opierke.a dnes ked som telefonoval v aute cez blu tut :) tak mi pisklo aj cez rozhovor.. tak teda na diagnostiku zajdem urcite len ci to aj ukaze kde je chyba,... ale dakujem za odpoved

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3

Streda, 1. Februára 2017, 22:17

asi ti dava zbohom samotne radio. Hmmm cudne, nezvyknu sa nejako kazit.
ak mas 2011, zrejme mas radio s integrovanym bluetooth a usb, lebo starsie modely to mali v samostatnom module MULF2HIGH. V takom pripade by zasa davala zbohom jednotka MULF2HIGH...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných