... všetko o BMW ...
Dawo napísal:Tak pozeraj rocniky 2013 a vyssie......Radšej si počkàm na nieco lepsie a nechcel by som kùpiť auto s viac ako 150 000km.....
Dawo napísal:Nalej si cisteho vina, 150 000 km je najazd pre 3-4 rocne BMW, nie pre 12 rocne. Skor rataj tak medzi 300-600 tisic km. Staca sa vsade aj na zapade. A ak to aj nie je stocene, pravdepodobne to bude kurvitko, ktore sa nedalo ani prevadzkovat.Ďakujem za rady :) ešte si ich len obzeràm,nechcem neako unáhliť výber a kùpiť neakù pi#ovinu čo sa po mesiaci poserie. Radšej si počkàm na nieco lepsie a nechcel by som kùpiť auto s viac ako 150 000km..co som sa informoval tu v Nemecku ohladne stàčania km tak mi vraveli že vecšina je reálnych,teda ak sa nerozhodne neaký Slovàčisko ho doviezť na SK lebo zàklad je ze stočì kilometre
madxface napísal:Je rozdiel či kupuješ od 20ročnèho čavenka ktorèmu Tato kùpil BMW a on naňom vyjazdil dušu a este chce naňom aj zarobyť alebo od dvôchdcu čo zarabal celý život 4krat tolko co je plat na slovensku. A rozhodne sa kùpiť si čisto novè a starè predá podctivo lebo mu je fuk či o 1000€ menej alebo viac dostane. Bol som tu raz pozriet jedno BMW r.v 2006 160 xxx km. Servisnà knižka,servisovanè v BMW ,zbehol som tam aj z VIN čislom overiť si pravdivosť a sedelo pekne všetkoNalej si cisteho vina, 150 000 km je najazd pre 3-4 rocne BMW, nie pre 12 rocne. Skor rataj tak medzi 300-600 tisic km. Staca sa vsade aj na zapade. A ak to aj nie je stocene, pravdepodobne to bude kurvitko, ktore sa nedalo ani prevadzkovat.