... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

EPatrik90
Autor témy
Auto: Bmw e90
Kraj: Prešovský

Zamknutie dialkovim

Štvrtok, 29. Decembra 2016, 19:06

Caute klubaci viem ze sa to tu uz riesilo ale ja uz neviem co stym moze byt nemozem auto zamknut s centralom ale len klucom bol som na diag. Nic tam neukazalo zamok som vymenil poistky ok. Robia to obe kluce stretol sa stym uz niekto ? Dakujem

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Zamknutie dialkovim

Štvrtok, 29. Decembra 2016, 19:12

Ake mas auto ?

EPatrik90
Autor témy

Štvrtok, 29. Decembra 2016, 19:20

E90

PetoK

Štvrtok, 29. Decembra 2016, 19:26

Ak mas kluce OK, treba kuknut ant diversity amp... napajanie atd...

EPatrik90
Autor témy

Štvrtok, 29. Decembra 2016, 19:27

Ale odomknut mozem bez problemov

PetoK

Štvrtok, 29. Decembra 2016, 19:32

Takze ti nejde na dialkovom iba zamknutie ? Mas asi odlomene mikrospinace v klucoch... casta vada
Naposledy upravil/-a PetoK v Štvrtok, 29. Decembra 2016, 19:41, upravené celkom 1 krát.

EPatrik90
Autor témy

Štvrtok, 29. Decembra 2016, 19:38

A ako to opeavit bol som v bmw a za kluc chcu 168e :(

PetoK

Štvrtok, 29. Decembra 2016, 19:41

Vsetko sa da ked sa chce...

EPatrik90
Autor témy

Štvrtok, 29. Decembra 2016, 19:43

To viem ale ci nevies ako rozobrat kluc a prelozit ten plosak alebo ako nerozumiem sa az tak do toho

PetoK

Štvrtok, 29. Decembra 2016, 19:45

Ja viem ako na to... tu je to zbytocne riesit... ked sa do toho nerozumies chod za niekym co to vie.

EPatrik90
Autor témy

Štvrtok, 29. Decembra 2016, 19:56

Nemozes mi to strucne popisat ?

PetoK

Štvrtok, 29. Decembra 2016, 20:00

Co mam napisat.. treba opravit kluce... vymenit mikrospinace... najprv otestovat ci vysielaju atd..

cuir
Auto: E91 320D
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 29. Decembra 2016, 23:16

pokud mas druhy klic, tak zkus ten. bude-li to fungovat tak je chyba v ovladaci.
Vzhledem k tomu, ze zamykani ti jde tak ta chyba v ovladaci bude urcite, ale proc to nezkusit pokud je ta moznost.
Pokud mas jen jeden klic tak se da skenerem frekvenci zjistti jestli klic vysila a kdyz zmacknes tlacitko tak poznas podle zmeny i jestli vysila dane tlacitko. Skener frekvenci, ale asi jen tak nesezenes, takze na to postaci i vysilacka, ktera umi naladit 868MHz (to je udaj napsany na zadni strane klice). Muzes tam mit uvedenou i jinou frekvenci.
Pokud naladis vysilacku na patricnou frekvenci a zmacknes tlacitko, tak by melo dojit ke zmene brumu (sumu) ve vysilacce. tim vis, ze klic vysila pri zmacknuti daneho tlacitka aspon neco...
Pokud bude klic vysilat i pri zmacknuti tlacitka pro odemykani, tak neni chyba v tlacitku a nemusis ho tedy zbytecne rozebirat. Ono se moc neda rozebrat bez aspon castecneho poskozeni obalu. Jendou rozebrany klic uz nikdy nevypada jako novy netknuty. Je totiz zalepeny aby byl vodotesny. Takze ho musis bud rozriznout (coz dost riskujes, ze poskodis tistak klice) a nebo sroubovakem nejak rozpacit, takze dojebes bocni hrany. Rozebrat se to, ale da a da se to pak i pouzivat.. dojebani od paceni se da zabrousit a klic bud slepis a nebo jen prelepis nejakou paskou. Cvili jsem tak fungoval, pak jsem ,ale koupil novej obal. Mel jsem ale tu vyhodu, ze klic jsem koupil rozloupnutej jiz od byvaleho majitele, kde autu nefungoval central a hledal zavadu v klici v baterii. Mam ale e91, takze kde byla chyba je asi vsem jasne :D

v pripade, ze nemas moznost vysilacky a otestovani funkce a nezbejva ti nic jinyho nez klic otevrit, tak ti doporucim aby sis nejprve koupil ten novej obal z ebaye. Dej si ale pozor, jsou dve varianty. Jedna ma dvirka pro baterku a druha ne...tak zvol tu spravnou.

Po otevreni klice vezmes multimetr a zmeris si jestli tlacitko spina. bude bud vadne a nebo bude odpadle z tistaku. Je ale mozne, ze bude utrzene aji s cestama a to uz rozumne opravit aby to melo nejakou delsi dobu funkcnosti nelze a tak te koupe noveho ovladace stejne nemine.

Pokud neumis s multimetrem tak do toho asi nelez... vysvetlovat toto uz se mi nechce.
Par fotek a video aby jsi videl jak to uvnitr vypada a do ceho se hodlas poustet...na fotkach uvidis sam, ze mezi tistakem a bocni stenou je pomerne malo prostoru..cili kdyz ti ujede ruka a provalis nuz nebo sroubovak skrz tak ten tistak proste zlikvidujes...

https://www.youtube.com/watch?v=-DCDpwG-TA4

http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=811431

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných