... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
 kedze stale je to problem. Je skoda ze bocne sa musia riesit takymto sposobom ze hned vymena lebo sa s tym nic ine neda robit, kiezby raz prislo to ze budu ako celne, ze sa bude dat aj bocne aj zadne opravit :-)
 kedze stale je to problem. Je skoda ze bocne sa musia riesit takymto sposobom ze hned vymena lebo sa s tym nic ine neda robit, kiezby raz prislo to ze budu ako celne, ze sa bude dat aj bocne aj zadne opravit :-)

mloker napísal:Viaceri by sme si priali aby tieto problemy sme nemuseli riesit ale ono ked to ma prist tak to pride a nejakemu kamienku sa len velmi tazko da vyhnut. Mne sa nieco podobne stalo v lete, co by som bol povedal ze ani nie je nejako mozne aby som v lete celne rozbil ale stalo sa a teraz nasi boli na predlzeny vikend v tatrach a prisli domov a prasklina na celnom..tak som sa pytal ze co a otec hovori ze strasne cesty a ze jak posypavali ze proste aj chces sa toho vyvarovat tak nejdes nejako blizko za kamionom a potom sa najde nejaky blazon co predbieha a ked predbieha tak ti frkne suter a mozes sa aj na hlavu postavitTakže zaň v podstate nič neplatíš, to som nevedel, ja som myslel, že zaplatíš a tým pádom ti to nejako aj zostane, toto je pre mňa novinka, ale pevne verím že toto nebudem musieť riešiť

si hovorim ze paradne ten rok zacina ze prasklina na celnom ale uz si budem musiet davat vacsi pozor na to za akym autom idem aby mi nestrelilo alebo co lebo akoze oprava nebola nejako financne narocna ale taka vymena to by ma asi mrzelo dat tolke peniaze z vrecka
 si hovorim ze paradne ten rok zacina ze prasklina na celnom ale uz si budem musiet davat vacsi pozor na to za akym autom idem aby mi nestrelilo alebo co lebo akoze oprava nebola nejako financne narocna ale taka vymena to by ma asi mrzelo dat tolke peniaze z vrecka