Tak neviem ci trochu o inom nezacnem ale bol som u kamosov v servise ze doplnit klimu by bodlo ... pozreli na napln a ze bohuzial toto ti uz nikto nenaplni ze tato zmes sa nerobi vymenit to nemozu lebo by im to "domrdalo masinku" .... tak co vcul ? .. nestretli ste sa niekto s takymto problemom ?
stretol som sa s tym teraz pred letom ked som si optimisticky myslel, ze moj kompresor bude OK, tak mi to naplnili nejakou zmesou plynov ktore su ako nahrada miesto R12...ale kompresor bol ko tak sa to vypustilo a riesil som druhy na R134a...
array ale my sa tu cely cas bavime o BMW klime a ta je skutocne rovnaka... Inac preletovat sword predsa neni ziadna velka robota.
no nie je to celkom tak ze ta na gombiky je vcelku ta ista ako kolieckova len inak ovladas....
kolieckova ti asi sama nemeni intenzitu fukania a rozmiestnenie fukania podla potreby...
BMW E36 Touring ///M Hell Rot individual BMW E36 Cabrio ///M Titansilber
no nie je to celkom tak ze ta na gombiky je vcelku ta ista ako kolieckova len inak ovladas.... kolieckova ti asi sama nemeni intenzitu fukania a rozmiestnenie fukania podla potreby...