... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

walteross
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

co to moze byt ???

Utorok, 29. Novembra 2016, 17:23

prosim o radu dakujem
Prílohy
IMG_1418.JPG
vypnem nastartovany motor a potom zapnem zmizne to co to moze byt dakujem

Užívateľov profilový obrázok
xener
Auto: biele, sede, modre
Kraj: Bratislavský

Re: co to moze byt ???

Utorok, 29. Novembra 2016, 18:43

ze je bateria alebo dobijanie v prdeli
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

joe63
Auto: BMW 523i E60 2007
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 4. Decembra 2016, 19:58

Nie je to problem ani s bateriou,ani s nabijanim. Bateria sa pocas parkovania /vypnuteho motora/ vybila viac nez je to sposobene samovybijanim,teda niektory blok alebo bloky tzv."nespia" a sposobuju pokles napatia baterie. Pri opatovnom nastartovani vacsinou porucha zmizne a vyskytuje sa sporadicky. Detekovat sa da len kompletnou diagnostikou a podrobnym skumanim o ktory blok ide....

airbone
Auto: F25 X3

Streda, 7. Decembra 2016, 18:03

joe63 napísal:
Nie je to problem ani s bateriou,ani s nabijanim. Bateria sa pocas parkovania /vypnuteho motora/ vybila viac nez je to sposobene samovybijanim,teda niektory blok alebo bloky tzv."nespia" a sposobuju pokles napatia baterie. Pri opatovnom nastartovani vacsinou porucha zmizne a vyskytuje sa sporadicky. Detekovat sa da len kompletnou diagnostikou a podrobnym skumanim o ktory blok ide....

Netaraj hluposti. Taka porucha sa nevyskytuje sporadicky alebo nahodne. Chlapec ma baterku v <>. To je jednoducha odpoved. A riesenie je jednoduche - treba ju vymenit. Samozrejme potom zaregistrovat vymenu cez diagnostiku.

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Streda, 7. Decembra 2016, 18:14

vobec nemusi byt baterka v <>
opakovane sa mi stalo na E60, E92 aj na F10 (kde nema baterka ani 2 roky), ze ked som sa pri vypnutom motore 20-30 min. hral s iDrivom alebo som len pocuval radio, tak mi na druhy den rano dalo takuto hlasku a baterka funguje stale ako nova... (ani v jednom BMW som este baterku nemenil...)
baterku by som zacalmriesit, az keby sa to pravidelne opakovalo, resp. ak by tuto varovnu hlasku hodilo na cerveno (oranzove je iba varovanie)

airbone
Auto: F25 X3

Streda, 7. Decembra 2016, 19:39

Prve mraziky vzdy odhalia baterku ktora je uz nahovno.
Predstav si, mne to zacalo vypisovat prave ked zacali velke mrazy (pred rokom) a aj bez toho aby som sa hral s idrive. Hlaska sa objavovala zakazdym. Po dlhej trase sa baterka dobila, hlaska zmizla, aby sa zasa o par dni objavila znovu.
Ked sa vytiahla baterka z auta von, bola omrznuta ladom okolo. TO sa novym, resp. dobrym baterkam nestane.... Po vymene baterie sa danne hlasenie uz prestalo objavovat,, hoci bolo -20. Takze svoju teoriu ze je baterka v <> potvrdzujem aj svojou praktickou skusenostou :)
Ta hlaska sa objavi ak teda pri vypnutom aute napatie baterie nahle poklesne o viac ako by malo. Moze to byt aj ked sa budes 30 minut hrat s i-drive, ale aj vtedy, ked je baterka v pici.

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Streda, 7. Decembra 2016, 19:47

ved ja sa nehadam :mrgreen:
pisal som, ze nemusi, ale samozrejme aj moze byt...
mrazy ziadnej baterke na kapacite urcite nepridaju
a samozrejme, ked sa hlaska objavuje pravidelne, nie je o com a treba baterku riesit (vymenit)..,

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní