dame treosku aj pribehu, auto bolo kupene zaciatkom letna na aukcii s obmedzenym vstupom. chvilku mi trvalo koli letnym dovolenkam v nemecku (asi 3 tyzdne) kym som ho dostal na SK. za 6 dni bolo na znackach.
ako prve som ho doniesol k simikovi na prehliadku a vyriesenie problemu s EDC, ktore sem tam vyhodilo chybu, pripisoval som to zimnym gumam na ktorych to bolo dovezene, pochvili uz ale svicilo furt. simik jasna vec vyriesil , bol to senzor vertikalneho zrychlenia. nic ine mi na tom aute nechcel spravit, tvrdil ze netreba, ale vsak uvidime ci nebol len lenivy, ked mi na starine nieco zachvilku odide

jasna vec bola vymena olejov , filtrov a stieracov , zdroj runder , chvalit ho nebudem, vsak ho poznate.
zadny stierac je na tom nejaky malicky, tak sme s runderom pozhanali erotwin vacsieho rozmeru, sice bol na prve nasadenie 2mm vacsi a drel o brzdove svetlo, ale po malej uprave to uz pekne stiera taku plochu ako sa mi paci :)
jo a aby som nezabudol, mal som v garazi ladom leziacu exide 950 agm, tak som ju tam hodil miesto originalnej 90A, len tak aby nesulfatovala.
runder: za 5e by sa muselo tankovat kazde 2 dni. vacsinou to najazdi 50km denne cez pracovny tyzden