... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Billy-sk
Auto: BMW 525 TDS
Kraj: Žilinský

Re: BMW 525tds Touring 105kw-recenzia

Utorok, 22. Novembra 2016, 12:13

Ja som tiez repasoval cerpadlo a aj alternator a starter. Potom akoby utalo a auto jazdi bez problemov. Mam 525TDS Touring. Ten motor velmi dobre. Mam rocnik 1999 a mam ho uz takmer 8 rokov. To auto je nezmar. Ma svoje muchy, ale stale sa mi zda ovela lepsi ako nejaka 6r skodovka! Spotreba 7-8L dlhodobo. Trochu uz mu kvapka olej. Najazdenych okolo 350000. Ja osobne nad tym autom zasnem, ako stale a stale v pohode jazdi bez vacsich problemov. Stavalo sa mi obcas ze motorom zatrasie na volnobehu a nik nezistil preco, ale potom zase pol roka vobec nic. Takisto problem s kurenim a zase to prestalo akosi samo. Ale urcite zale hlavne od kusu. Mozeme pisat co chceme ak kupis taky kde menili same cinske nahrady a kaslali na udzbu, tak mozes mat len a len problemy.

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: BMW 525tds Touring 105kw-recenzia

Utorok, 22. Novembra 2016, 12:25

JJ, ludia su stale nepoucitelni, kupuju cinske nahrady vsetkeho a potom tu placu ze to nic nevydrzi... kriticke diely kupujem iba ORIG nove a nikdy nebol s nicim problem...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných