... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Creoon napísal:Cao nakupujes s Ebayu? Potreboval by som Xdrive pod blinkre na E90 nevies o niecom ??
upir156 napísal:Tak nech sa Ti páči
cptObvious napísal:Ahoj, mam e93, fakt cukrik ale nemam tam oznacenie modelu. Ked si ho prvy majitel objednaval tak si priplatil za odstranenie nalepky modelu, no mna trochu serie ze tam nemam 330d. Co som cital, tak prave 330d su dost lakave pre zlodejov. Tak mam trochu dilemu, ci tu nalepku za 40 euro kupovat a nalepit tam alebo nie. Nie je to predsa tak, ze ten zlodej tiez neni jebnuty a staci ze sa pozrie na auto a vie ktory je to model? Napr ja ked som kupoval e93, tak som vedel povedat podla napr tvaru vyfuku este aj obsah a typ paliva. Cize, neni to len skor strach ako realita?Nic ma do toho, ale drobna rada do buducnosti; vsetky tie napisy a cirkusantske nalepky akurat upriamuju pozornost zlodejov ci uz o auto, alebo o diely z neho.
Jedna z prvych zaskrtnutych policok pri vybave bolo: "bez oznacenia modelu"
ZOLLINO napísal:Samozrejme, ma, je v nej antena ak mas navi.Cafte ahojte, ta plutva, to ma aj nejaky prakticky vyznam? Podla vsetkeho by to mala byt antena na radio ne? Ale potom ako sa signal prenasa z plutvy dovnutra do auta?