... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

cptObvious

Re: Plutva na strechu e90

Streda, 24. Decembra 2014, 12:55

Creoon napísal:
Cao nakupujes s Ebayu? Potreboval by som Xdrive pod blinkre na E90 nevies o niecom ??

Nic ma do toho, ale drobna rada do buducnosti; vsetky tie napisy a cirkusantske nalepky akurat upriamuju pozornost zlodejov ci uz o auto, alebo o diely z neho.
Jedna z prvych zaskrtnutych policok pri vybave bolo: "bez oznacenia modelu"
Zvonka vyzera ako zakladna holotina 316d a tak to ma byt :mrgreen:

svanto66
Auto: E91 318d LCI
Kraj: Bratislavský

Streda, 24. Decembra 2014, 16:18

upir156 napísal:
Tak nech sa Ti páči

PPC \:D/ super dakujem pekne pomohol si mi konecne to tam budem moct nalepit :smile: diky este raz :wink:
E93 M3 LCI
E91 318d LCI
E46 320d EX

Zorvi
Auto: BMW 320D E90
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 30. Októbra 2016, 16:55

Nazdar klubaci, neviem ci bude este niekto pritomny a nechce vytvarat dalsiu rovnaku temu, nemozte niekto pomerat na e90 ako je ta plutva vzdialena od konca strechy resp. zadneho okna? vdaka.
Zorvi

Užívateľov profilový obrázok
ZOLLINO
Auto: Alpineweiss E93

Nedeľa, 6. Novembra 2016, 19:11

Cafte ahojte, ta plutva, to ma aj nejaky prakticky vyznam? Podla vsetkeho by to mala byt antena na radio ne? Ale potom ako sa signal prenasa z plutvy dovnutra do auta?

ZOLLINO
Auto: Alpineweiss E93

Nedeľa, 6. Novembra 2016, 19:13

cptObvious napísal:
Nic ma do toho, ale drobna rada do buducnosti; vsetky tie napisy a cirkusantske nalepky akurat upriamuju pozornost zlodejov ci uz o auto, alebo o diely z neho.
Jedna z prvych zaskrtnutych policok pri vybave bolo: "bez oznacenia modelu"
Ahoj, mam e93, fakt cukrik ale nemam tam oznacenie modelu. Ked si ho prvy majitel objednaval tak si priplatil za odstranenie nalepky modelu, no mna trochu serie ze tam nemam 330d. Co som cital, tak prave 330d su dost lakave pre zlodejov. Tak mam trochu dilemu, ci tu nalepku za 40 euro kupovat a nalepit tam alebo nie. Nie je to predsa tak, ze ten zlodej tiez neni jebnuty a staci ze sa pozrie na auto a vie ktory je to model? Napr ja ked som kupoval e93, tak som vedel povedat podla napr tvaru vyfuku este aj obsah a typ paliva. Cize, neni to len skor strach ako realita?

xener
Auto: biele, sede, modre

Nedeľa, 6. Novembra 2016, 19:56

za odstranenie oznacenia modelu sa nepriplaca, je to zadarmo. ale ked ti to chyba tak si to kup a rovno objednaj aj nejaku \\\M nech to nejako vyzera.

plutva je na GPS a signal sa prenasa drotom.
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

kompre
Auto: ex E90 325i
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 6. Novembra 2016, 20:07

ja som to na svojej 325ke daval dole ako prve, zadok bol hned krajsi, su to samostatne pismenka, cislice prilepene obojstrannou paskou

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Nedeľa, 6. Novembra 2016, 20:23

Tak mna by vobec nesralo, ze na cabriu nemam oznacenie diesla, naopak by som za to aj zaplatil, nech to niekto da dole, aby som nebol na smiech :mrgreen:
No ale k teme, nema to nic s tym, zlodej pozrie, ze mas vyfuky len na jednej strane, navyse zacmudene a necha to tak, este by ho chytili policajti za chybajuce DPF :mrgreen:
Nooo dobre, uz k teme (pardon, dnes [ale prd, kazdy den] mam sarkasticku naladu): nalepku naozaj nie a uz vobec nie vymysly typu //M.
Este keby si mal 335i, tak dajme tomu, ze sa chces pochvalit menej znalym, ale dieslom nie.
Subaru WRX STi

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Nedeľa, 6. Novembra 2016, 20:25

ZOLLINO napísal:
Cafte ahojte, ta plutva, to ma aj nejaky prakticky vyznam? Podla vsetkeho by to mala byt antena na radio ne? Ale potom ako sa signal prenasa z plutvy dovnutra do auta?
Samozrejme, ma, je v nej antena ak mas navi.
Kablami.
Subaru WRX STi

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných