... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

bmwtt.sk

INOP
Autor témy
Auto: E92
Kraj: Bratislavský

e92 335i turbo - cvakavy zvuk pri poklese otacok

Nedeľa, 9. Októbra 2016, 18:02

Zdravim,

potreboval by som radu ohladom cudesnych cvakavych zvukov z turba. Je ich pocut pri polese otacok, vytlaceni spojky atd.. Auto v servise pozreli a jedna sa o zvuk klapky turba. Ked sa zatvara, tak nedolahne a vibruje.. Sorry ked sa nevyjadruje, uplne technicky spravne. Na bimmerpost tento zvuk nazyvaju turbo rattle sound, pod tym nazvom sa to da naist aj na youtube, kde na niektorych videach borec ukaze aj vymotovane turbo, klapku a sposob akym vibruje..

Mne sa jedna o to ake su moznosti opravy a ci to uz niekto riesil.. Autorizovany servis navrhuje vymenu oboch turb.. Mne to pride byt trochu moc razantna oprava, kedze turba ako take su technicky uplne ok.

Vopred dakujem za radu alebo za link na temu, kde sa taketo nieco riesilo..

bradys
Auto: E92 335i - E46 325xi

Re: e92 335i turbo - cvakavy zvuk pri poklese otacok

Streda, 19. Októbra 2016, 00:46

Buď máš vymlatene puzdra v ktorom sú waste gate klapky uložené alebo ako som mal ja prasknuté podtlakove hadice...po ich výmene to všetko prestalo...

INOP
Autor témy
Auto: E92

Streda, 19. Októbra 2016, 17:37

Ja si myslim ze to budu tie puzdra. Mne ale ide o opravu ako taku - kto, kde, za kolko... Problem je jasny, ja chcem naist riesenie ine ako vymenu celych turb..

bradys

Nedeľa, 6. Novembra 2016, 03:56

V prvom rade si skontroluj všetky podtlakove hadice poprípade ich nahrad novými je to tá najlacnejšia alternatíva ako začať riešiť problém a keď to bude robiť aj naďalej tak vieš že to budú tie puzdra. Hodím ti sem link komplet repasnej sady na opravu tých klapiek je to od chalanov z TurboLab America ktorý sa tejto problematike venujú vychádza to na 130$ aj z dopravou a taktiež ti sem hodím link na video kde to priamo týpek repasuje čiže je už na tebe či niekoho nájdeš kto ti to spraví alebo ak si zručný tak si to spravíš aj sám.

bradys

Nedeľa, 6. Novembra 2016, 04:17

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní