... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Wiko
Autor témy
Auto: E46 tour
Kraj: Bratislavský

Problém s štartovaním

Pondelok, 31. Októbra 2016, 10:33

Nazdar chlapi mám taky menší problém. A hlaďam radu
Mám 3 kľúče od mojej 46 toure 2x diamant, a jeden servisný. Z prvým diamantom viem odomykať zamykať tak isto otvárať kufrové okne, ale ako náhle sním idem štartovať auto nechce štartovať, kľúč pichnem do spínačky prvá poloha druha poloha všetko ok, ale ako náhle idem točiť aby štartoval nič nereaguje.. kde mam hľadať chybu prosím vás? Immo? Grund modul? Druhy diamant je zase presne opačný prípad neotvára auto nic iba cez zámok vo dverách ale normálne sa sním štartuje, v tomto prípade mám dojem že ide skorej o baterku v kľúči ale ak by bola vybita baterka, sa dá s kľúčom štartovať? Či náhodou nepotrebuje immo v kľúči prúd? A servisným kľúčom viem tiez bez peoblemov odomykať cez zámok a tak isto aj štartovať. Jedna sa o 46 330d tour 150kw rv 07/04. Za každé rady ďakujem :)
BMW E46 330d Touring INDIVIDUAL "Special Edition Sport" 265HP 630NM

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Problém s štartovaním

Pondelok, 31. Októbra 2016, 10:37

Diag...

lacos31
Auto: E36 325TDS
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 31. Októbra 2016, 10:39

Prvy kluc s ktorym funguje dialkove nema aktivny transponder.Bud nema vobec,alebo je rozladeny.Druhy kluc s ktorym zase vies startovat tam moze byt baterka zla.Skusit z 2 robit jeden kluc.Z druheho prehodit transponder do prveho a musi nastartovat.Alebo z prveho baterku do druheho.pri druhom moze byt zase rozladene dialkove.Transponder v kluci nepotrebuje napatie.

Wiko
Autor témy

Pondelok, 31. Októbra 2016, 10:49

PEste ma tak napadlo, ten kľúč ktory neštartuje prestal štartovať z ničoho nič, isiel som do obchodu vystúpil zamkol odišiel, došiel spat po cca 15tich minútach, odomkol sadol išiel štartovať a nič, jedine šťastie bolo že na kľúčoch od bytu nosím servisný kľúč.. no a druhy diamant auto stalo cca pol roka lebo som bol mimo sk, - predtým do fungovalo keď som sa vrátil už nie..
Čo môže spôsobiť rozladenie transpondera? Môže to nastať z ničoho nič??

Wiko
Autor témy

Nedeľa, 6. Novembra 2016, 21:40

Keď nechcem rozoberať kľúče aká iná varianta riešenia problému mi ostáva čo skúsiť či jakoš hoši?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných