... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666
xener napísal:Nechcem sa hadat, ale pokial viem, dnes uz ma zabudovanu SIM kazde auto (tusim kvoli tomu SOS Assistance), viem ze od 07/2015 ma zabudovanu SIM urcite kazda 5er, ktora bola po tomto datume dodana na slovensky trh. Predajca mi pred letom 2015 hovoril (vtedy som uvazoval o funglovke, resp. o showroomovej predvadzacke nakonfigurovanej pre mna) , ze ak nestihneme dat auto do vyroby do donca juna 2015, tak sa zdvihne cena auta cca o 700-800 € prave z dovodu zabudovania SIM...sim v aute nie je sim ako v mobile, je to zabudovany chip, taka nejaka softwarova sim, neda sa vymenit a je da sa povedat sucast modulu. mas ju jed si objednas option connected drive. sluzby mam registrovane v nemecku, ale chalani odtialto si to registruju v cechach, kde sluzby funguju. na slovensku portal nefunguje a nie je ani moznost stiahnutia aplikacie remote z google play koli restrikcii na krajinu, treba si to stiahnut ako apk. funguje ale bez problemov. co sa tyka bmw sluzieb ako online traffic a podobne tak na slovensku to nefunguje, ide to v rakusku, cechach aj polsku. madarsko a balkan takisto mrtve.
Jafar napísal:podla toho, co sa postudoval, tak ano je. Samozrejme su tam iste obmedzenia, nakolko ti nepojde zaregistovat ucet na uvedenej stranke.
"K tomuto identifikačnímu číslu vozidla nebyly nalezeny žádné údaje."
Lebo podla VIN ti to sediet nebude.
Skusal som aj "FAKE" VIN, kde je ConnectedDrive aktivne. Ale ani to nejde. Tak ti potom pojde len ten zaklad bez moznosti nakupova app cez BMW store, pouzivat app. ako Spotify a pod. z mobilu
Fuxxo napísal:ja mam tiez take info, ze jar 2017 by to malo fungovat vsetko.![]()
Fuxxo napísal:Presadol som zo 6valca (E61 525xd), tak je to slabe a zvukovy prejav je desny. Dal som si to chipnut tak aspon uz nemam pocit ze jazdim so zatiahnutou rucnou. So zvukom sa ale asi budem musiet uz len zmierit. Neviem ale ako je na tom N47 pripadne ci uroven hluku je specificka pre F34 alebo pre B47.:-Dhah tak to krasne posuvaju teda..
phjr: vidim ze ty mas B47, jak si spokojny s tym motorom? jake spotreby to robi? lebo je relativne cerstvy a vacsinou su tie 184 konove verzie na spritmonitore este..
Fuxxo napísal:525d som mal tiez chipnute, bolo to aj na brzde a bolo to o chlp vyssie ako 530d z fabriky. Chipnut som dal stylom ako pises, keby sa daco stalo s motorom dam to odcipovat a budem dufat.no ze by 25d bola nejaka extra raketa, so skoro rovnakym vykonom to sa mi nezda :-O ale pozeram ze 320d xdrive GT ma vyse 1700kg, co je teda dost, tak to moze byt tym.. lebo dynamika mne pripadala lepsia jak napriklad v 530d E39 co mam doma, alebo aj E46 330d co som mal..
a zvuk je pokrok oproti N47![]()
a chipnut si to dal ako? ze jebat na zaruku? alebo sa to da nejak poriesit?